Розділ Бізнес

Шепетівський ремонтний завод прозвітував про роботу

Автор shepetivka-rada.gov.ua 19 січня 2015, 17:04
Під кінець робочого тижня, шепетівчани заслухали звіт про роботу державного підприємства «Шепетівський ремонтний завод» протягом 2014 року. Громадськість та працівників інформував директор підприємства Турінський Олег Франкович.
Діяльність такого закладу в умовах нарощування конфлікту на сході України є надзвичайно важливою. Депутат міської ради, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту міськвиконкому Наталя Стасюк, звертаючись до присутніх від імені в.о. міського голови Михайла Полодюка, зауважила: "Від імені Шепетівської міської ради та її виконавчого комітету, висловлю щирі слова подяки та шани усім і кожному працівнику ДП «Шепетівський ремонтний завод», особисто директору підприємства Турінському Олегу Франковичу, які, навіть у часи кризи, змогли налагодити успішне та якісне виробництво і відновлення необхідних речей та засобів для захисників нашої держави. Вірю, що в Україні невдовзі запанує мир і злагода, а робітники працюватимуть над створенням та удосконаленням національного потужного озброєння, з яким ми станемо суб’єктом політики, а не джерелом політичних амбіцій сусідніх держав».

В урочистій обстановці Наталя Василівна вручила грамоти і солодкі подарунки працівникам підприємства. Відзнаки також отримали кращі студенти і молодь, які на рівні із кращими працівниками відчайдушно працювали на благо держави.

Варто зазначити, що держава винагородила ДП «Шепетівський ремонтний завод» званням «Підприємство 2014 року» відразу у декількох номінаціях та із столиці у Шепетівку були надіслані золоті нагороди.

Якщо говорити про цифри, то протягом 2014 року підприємство тільки податків сплатило на 11 млн. гривень та відремонтувало понад 500 одиниць техніки для Збройних Сил України, Державної Прикордонної Служби та Національної Гвардії України.

Протягом минулого року на базі підприємства декілька десятків студентів пройшли практику у висококваліфікованих спеціалістів.

Важливим є те, що завдяки діяльності ДП «Шепетівський ремонтний завод» оперативно проводився ремонт військової техніки, успішно наповнювався бюджет, працівники за свою складну роботу отримали належну винагороду.
Останнє редагування 26 січня 2015, 19:57
0
репостів
0
репостів