Розділ Бізнес

Шепетівський завод культиваторів розпочинає випуск нового бортового комп‘ютера

Автор 16 грудня 2014, 13:33
Корпорація «Сварог Вест Груп» розпочинає випуск нового бортового комп‘ютера і готується до виробництва сільськогосподарської техніки.
Ще у 2013 році ЗАТ «Добробут», яке входить у агропромислову корпорацію «Сварог Вест Груп», стало новим власником ВАТ «Шепетівський завод культиваторів», тоді ж почались ремонтні роботи та його переобладнання.

За твердженням фахівців, стратегія відновлення виробництва заводу складається з трьох етапів. На першому проводиться модернізація, встановлюється нове енергозберігаюче обладнання і починається випуск робочих органів ґрунтообробної техніки. На другому – налагоджується виробництво нескладної сільгосптехніки. На третьому – починається стале серійне виробництво спільно з одним із світових виробників.

«Паралельно до цього, протягом усіх трьох етапів, буде здійснюватися розробка і виробництво власної моделі бортового комп‘ютера для сільгосптехніки та автомобілів. Дана розробка перша в Україні, яка передбачає високоточне позиціонування GPS/Глонас, що здатне підключатись до усіх типів сучасних тракторів та комбайнів і обіцяє стати важливим фактором у поширенні точного землеробства в Україні», -  зазначив керівник корпорації Андрій Гордійчук.

У модернізацію ЗАТ «Шепетівський завод культиваторів» планується інвестувати 10 мільйонів доларів США.
Сьогодні завод готується представити зразки своєї нової продукції. А до 2016 року «Сварог Вест Груп» спільно з європейськими партнерами планує презентувати нове сучасне підприємство. Разом з тим розробка нових зразків сільськогосподарської техніки уже розпочата і за отриманою інформацією у лютому планується презентація нової лінійки продукції, яка зараз тестується у Європі.
0
репостів
0
репостів