Розділ Бізнес

У Шепетівці вдосконалюють систему "Град" для української армії

Автор 5 канал 16 серпня 2014, 12:20
"Шепетівський ремонтний завод" модернізує реактивну систему "Град" для української армії. Про це повідомляє прес-служба " Укроборонпрому".
"Частини Ракетних військ і артилерії Збройних сил України найближчим часом отримають вдосконалені зразки реактивних систем залпового вогню. Модернізацію реактивних систем залпового вогню "Град" до рівня "Бастіон-1" виконує ДП "Шепетівський ремонтний завод", що входить у ГК "Укроборонпром", - йдеться в повідомленні. 

Відомство зазначає, що максимальна дальність стрільби в базовій версії БМ-21 - 20,5 км, мінімальна - 5 км. В модернізованому варіанті БМ-21 "Бастіон" допускається використання нових боєприпасів. Таким чином, дальність стрільби досягає 40 км, що істотно покращує тактико-технічні характеристики виробу. 

Бойові комплекси розроблені у двох версіях: КрАЗ-6322РА "Бастіон-І" з довгою шасі 8,5 м і КрАЗ-6322РА "Бастіон-ІІ" з шасі 9,2 м. Основна відмінність "Бастіону-ІІ" - система швидкого перезаряджання (СБП). На машині, в спеціальних відкритих обоймах, знаходяться 40 додаткових реактивних снарядів. З використанням СБП процес перезаряджання займає близько 2-х хвилин. Без неї на це йде близько 7 хв.
0
репостів
0
репостів