Вже дістали зі своїми наркотиками в цукерках та жуйках!!!

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
21 жовт. 2017 19:54 #114981 від Dj Os

Хочеться передати полум'яний привіт ідіотам, які поширюють подібні чутки, а ще особливо обдарованим журналістам, які цю туфту підхопили в погоні за трафіком.
Ось приклад подібних перлів

Протягом останнього тижня в Хмельницькій області було виявлено випадки госпіталізації дітей. Причиною стало отруєння наркотичною речовиною, що міститься в цукерках та жуйках, якими дітей пригощали на вулиці дорослі.

На вигляд це звичайна цукерка, але яка може завдати неабиякої шкоди здоров'ю вашої дитини та навіть призвезти до трагічних наслідків.

Будьте обережні! Поясніть дітям, що не варто брати і тим паче їсти те, чим тебе пригощають на вулиці. Від цього залежить їх та ваше благополуччя!!!

Цей фейк ще розігнали 17 жовтня, декілька сайтів Хмельниччини наварили собі немало репостів на цьому, в тому числі відмітився один з шепетівських. До цих пір за цю брехню мало хто вибачився.

Хочу подякувати журналістам газети "Є", які навпаки ґрунтовно спростували цей міф на своїх сторінках.

Ну а взагалі у всіх ситуаціях раджу людям вмикати голову. Ніхто не буде роздавати вашим дітям наркотики, просто з огляду на те, що вони надто дорого коштують. Ви багато бачили заможних наркоманів? Так отож.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.088 секунд
0
репостів
0
репостів