Новини опалення

Більше
04 серп. 2018 19:42 #118415 від Victor GHorbyk
Новини опалення був створений Victor GHorbyk
ПП «Кобза-енергія» порадувало нас у цьому сезоні новинкою: новою модифікацією славнозвісного котла «Кобзарик». Зберігаючи всі властивості попередників, він відрізняється кращою економічністю, зручністю в обслуговуванні. По-перше, дверки набули квадратного вигляду і стали легкозйомними, що надає можливість легко почистити котел від сажі, стало краще завантажувати паливо, є й інші новинки, що, безумовно, порадують покупців. Так само котел випускаєься в двох видах: з двойним контуром для підігріву води і без нього. Площа обігріву від 50 до 300 м2. Тривалість горіння однієї заправки паливом становить від 12 до 36 годин.
Довідка:
Котли "Кобзарик" призначені для опалення котеджів, торгових і сервісних павільйонів. Ці котли відносяться до так званих низькотемпературних котлів, в яких температура води не повинна перевищувати 85 0С. Максимальний робочий тиск теплоносія - 2 атм.

Котел не утеплений та вимагає додаткового утеплення, або обкладення цеглою при установці зовні приміщення.

Виробник залишає за собою право введення незначних змін, що істотно не впливають на якість процесу спалювання та обслуговування котла.

Підключення та експлуатація котла повинні здійснюватись згідно з діючими в країні призначення вимогам, а також рекомендаціям цього керівництва з встановлення та обслуговування. В іншому випадку виробник не відповідає за можливі несправності, на які не поширюватиметься гарантія.



2. ТЕХНІЧНИЙ ОПИС







Котли типу КТЖ-30 «Кобзарик» виконані у вигляді сталевої зварної конструкції. Водяна сорочка котла виконана з листової сталі С3.

Котел складається з:

- Водяного корпуса котла, який виконаний із сталевих листів, зварених між собою.

- Топка - виконана у формі прямокутного паралелепіпеда,

- Зольник - знаходиться нижче колосників .

- Теплообмінник – з сталі, купольного типу..


- Дверцята для завантаження (центральні) - служать для завантаження палива в топку котла. Із зовнішнього біжу обладнані затискувачем дверки з ущільнювачем.

- Топково - зольні дверцята (поддувайло) - є загальними для топки і зольника.

- Зворотній і подаючий патрубки - котел обладнаний зворотним і подаючим патрубками, розміщеними зверху та з боків котла.



- Регулятор тяги.

- Корпус котла виконаний з порошково забарвлених сталевих листів, сполучених між собою зварюванням.

Електронним регулятором температури, встановленим окремо забезпечується програмування та підтримка певної температури води на виході з котла, а також оптимізується процес спалювання незалежно від навантаження котла. Регулятор містить датчик температури води на виході і управляє ввімкненням або вимиканням електромагніту, котрий регулює піднімання дверцят поддувайла, залежно від заданої температури води на виході з котла.



Ручним регулятором температури регулюється температура теплоносія при відсутності електроенергії.

- Продукти згорання відводяться з котла в його задній частині через димоотвідвідний канал, -



Гарантійний строк обслуговування 1 рік.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.086 секунд
0
репостів
0
репостів