Взяла 1500 доларів хабаря, сплатила штраф всього 17 тисяч гривень

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
13 квіт. 2018 15:42 #117504 від Dj Os

Засудили директора державного підприємства, яка одержала неправомірну вигоду за вплив на прийняття посадовцями міськради рішення про виділення земельної ділянки для будівництва, повідомили Depo.Хмельницький в прокуратурі області.

У вересні минулого року за процесуального керівництва галузевого відділу прокуратури області, співробітники Управління захисту економіки в області Департаменту захисту економіки Нацполіції України у співпраці із слідчими слідчого управління ГУНП в області, в результаті проведених негласних слідчих (розшукових) дій задокументували факт одержання 1,5 тис. доларів США неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення службовими особами відділу з питань регулювання земельних відносин виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради.

У таку суму директор державного проектно-виробничого підприємства оцінила своє сприяння місцевому мешканцю у позитивному вирішенні питання щодо виділення земельної ділянки для будівництва.

Під час одержання обумовленої суми хабара правопорушницю викрили "на гарячому", а неправомірно одержані кошти вилучили.

Як повідомив керівник галузевого відділу прокуратури області Сергій Наконечний, за результатами судового розгляду обвинувального акту вироком Старокостянтинівського районного суду її визнали винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 369-2 ККУ - одержання неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави.

В межах санкції вказаної статті, до засудженої застосували покарання у виді штрафу в розмірі 17 тис. грн.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.151 секунд
0
репостів
0
репостів