У Гудаурі вийшла з ладу канатна дорога - 8 постраждалих

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
16 бер. 2018 21:20 #117207 від Dj Os

Більше десяти людей постраждали на гірськолижному курорті Грузії - Гудаурі, де вийшла з ладу канатна дорога, повідомляє "Грузія Online".

За попередньою інформацією, відключилася електроенергія. Людям, що знаходяться на канатній дорозі, допомагають спуститися.

Увага! Ненормативна лексика.


Всього, за даними МОЗ, в результаті НП серйозно постраждали вісім чоловік, у тому числі четверо підданих України, двоє росіян, а також по одному громадянину Грузії і Швеції.

Міністр охорони здоров'я Грузії Давид Сергієнко повідомив, що в Гудаурскую клініку невідкладної допомоги звернулися 8 осіб, 7 з них госпіталізовані, один виписаний після надання меддопомоги.

За його словами, у одного з українців відкритий перелом руки і рана голови. Його стан середньої тяжкості, втрати свідомості не було. Друга пацієнтка - вагітна жінка, громадянка Швеції, у неї болі в області спини від легкого до середнього ступеня. За його ж словами, дітей серед постраждалих немає.

Пізніше громадян Швеції і України, які отримали найбільш важкі ушкодження, на вертольоті доставили в Тбілісі.

У зв'язку з цим фактом МВС Грузії почало розслідування.

Згідно з інформацією Компанії розвитку гірських курортів, на гірськолижній трасі в Гудаурі канатна дорога зробила аварійну зупинку і почала рухатися в зворотному напрямку.

Компанія вже зв'язалася з виробником канатної дороги - компанією "Доппельмаер", щоб вона вислала своїх експертів для встановлення причин викликали збій в роботі системи.

Компанія розвитку гірських курортів також заявляє, що держава і компанія розвитку гірських курортів Грузії повністю покриє витрати на лікування потерпілих.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.076 секунд
0
репостів
0
репостів