На Хмельниччині розливали фальсифікат під виглядом елітного алкоголю

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
10 січ. 2018 17:27 - 10 січ. 2018 17:28 #116334 від Dj Os

Правоохоронці Хмельниччини виявили та вилучили більше 1200 літрів фальсифікованого алкоголю, повідомляє Depo.Хмельницький.

Як розповідають в прес-службі облпрокуратури, вилучили фальсифікат, з якого - понад 300 літрів незаконно виготовленого алкоголю під виглядом горілки та коньяку.

Галузевим відділом прокуратури області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Хмельницькій області за ч.1 ст.204 ККУ - зберігання з метою збуту та збут незаконно виготовлених алкогольних напоїв.

Встановлено, що суб'єкти господарювання, які займаються реалізацією продуктів харчування на території обласного центру, окрім цього здійснювали продаж незаконно виготовленого алкоголю під виглядом горілки марок Finlandia, Jelzin і Absolut blue light та коньяку, розлитих в тару beg-in-box. Також, вони здійснювали реалізацію алкогольних напоїв іноземного виробництва без марок акцизного податку встановленого зразка.


Як повідомив начальник відділу прокуратури області Олег Львовський, завдяки злагодженій співпраці правоохоронців вдалось попередити потрапляння неякісної продукції до споживачів.

Загальна вартість вилученого майна становить понад 300 тис. грн.

Проводиться комплекс слідчих (розшукових) дій з метою встановлення усіх осіб, причетних до вчинення злочину, та обставин кримінального правопорушення.
Останнє редагування: 10 січ. 2018 17:28 ким Dj Os.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.086 секунд
0
репостів
0
репостів