На Хмельниччині зросли обсяги промислового виробництва

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
25 лип. 2017 20:42 #113954 від Dj Os

Обсяги промислового виробництва за січень-травень 2017 року збільшилися у порівнянні з січнем-травнем минулого року на 1,2%.

За інформацією, озвученою на колегії облдержадміністрації. найбільший приріст дало текстильне виробництво, виробництво одягу, шкіри та інших матеріалів - на 40,1%. Суттєво збільшилося й виробництво хімічних речовин і хімічної продукції - на 22,9%, харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів - на 13%, виробів з деревини, виробництві паперу та поліграфічної діяльності - на 8,5%, металургійному виробництві, виробництві готових металевих виробів, крім машин і устаткування - на 3,4%.

Разом з тим, у добувній промисловості і розробленні кар'єрів обсяги випуску продукції зменшилися на 25,3%.

В області реалізовали промислової продукції (товарів, послуг) на 16,3 млрд грн, що на 3,9 млрд грн. більше ніж у відповідному періоді торік.

Нагадаємо, також на теренах Хмельниччини цьогоріч скотилося донизу продукування пластмасових виробів та гуми. Зменшення обсягів виробництва тут сягнуло 5,2%. А постачання електроенергії, газу, пару та кондиційованого повітря навпаки пішло угору, адже обсяги у цій царині збільшились на 0,7%.
Depo.Хмельницький

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.087 секунд
0
репостів
0
репостів