Ху из пидр?

  • GoBLin
  • GoBLin аватар Автор теми
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
  • Все возможно :)
Більше
25 жовт. 2016 10:43 - 25 жовт. 2016 10:45 #109285 від GoBLin
Ху из пидр? був створений GoBLin

Чули, про подорожчання електроенергії? Але скоріше за все не чули про причини, то ж тримайте трагікомічний мануал!
З'ясувалось, що електроенергія в нас подорожчала через те, що подорожчало вугілля. Знаєте чому вугілля подорожчало? Бо Нацкоміссія по енергетиці вирішила, що ціни на вугілля мають бути європейськими, тобто такими, щоб неважливо де і яке вугілля ви купуєте воно коштувало стільки, щоб за ці гроші можна було купити добре вугілля на Ротердамській біржі та ще й довести його до України.
Але:)))
Але замість доброго ротердамського вугіллля енергетики все так же закуповують хуйове вугілля в Ахметова. Але вже за європейською ціною. І звичайно, не везуть його ні з якого Ротердаму. Охуєнно, да?
Але:)))
Але насправді все ще цікавіше:))) Бо насправді, енергетики, що закуповують вугілля - вони теж Ахметівські. Тобто Ахметов сам у себе закуповує вугілля. А вже потім держава і ми з вами закуповуємо енергію в Ахметова. Закуповуємо так, ніби вугілля подорожчало. Але:))) Коли Ахметов для своїх ТЕС на своїх шахтах закуповує вугілля - він закуповує його за старою ціною. Тадам! Ще раз. Вугілля закуповуюється за звичайною ціною, а не за ротердамською, ви все правильно зрозуміли. Ахметову похуй на Ротердамську схему. Ахметов купляє вугілля за звичайною українською ціною. А от вже енергію продає так, ніби вугілля закуповували у Ротердамі. Ось і вся схема. Ротердам ніби є, але тільки для лохів, не для Ахметова.
І найкрутіше: ахметівським енергетикам вугілля продають не тільки шахти Ахметова, але й державні шахти. І от ці держшахти продають вугілля теж по звичайній ціні. А потім закуповують у Ахметова енергію так, ніби вугілля коштувало за ротердамськими цінами. Падам!
І це просто охуєнно, реб'ята. Це навіть краще того випадку, коли бабуля на трамвайній зупинці піднімає ціну на стакан свого насіння в два рази, бо на заправках пальне подорожчало. Хоча вона користується трамваєм. І не платить за проїзд.
Дякуємо, Рінат Лєанідовіч за наші щасливі тарифи і великий превіт рішалам з Нацкомісії по енергетиці, котрі завжди раді лягти під рудого сепаратиста. Йобані сумні кловани.
А насправді дякуємо журналістам та активістам, що докопалися до суті цього піздєца.


Из просторов FB :)
www.facebook.com/MigrateMeUkraine/photos...4279/?type=3&theater
Останнє редагування: 25 жовт. 2016 10:45 ким GoBLin.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Dentist
  • Dentist аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
25 жовт. 2016 19:18 #109290 від Dentist
Відповідь від Dentist у темі Ху из пидр?
Може бути)

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • myron
  • myron аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
25 жовт. 2016 20:25 #109292 від myron
Відповідь від myron у темі Ху из пидр?
100% все те саме і в атомній енергетиці! Тільки там паливом загружають 1 раз на декілька років та до наступного разу а ціни ростуть! За що ми платимо? В чиїх кишенях осідає бабло! А пісня все та "Нічого братці не змінилось до влади знов прийшли не ті".

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.121 секунд
0
репостів
0
репостів