У Хмельницькому вшанували героїв Небесної сотні на річницю Революції гідності

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
21 лист. 2014 20:22 #94793 від Dj Os
У Хмельницькому на майдані Незалежності в першу річницю Революції гідності згадали героїв Небесної Сотні та загиблих у зоні АТО.

“Спочатку це був студентський страйк, потім відбулося побиття студентів, розстріли на вулиці Інститутській в Києві. Ми всі розуміємо, що революція, яка почалася рік тому ще не закінчилася. Система похитнулася, але не зламалася, ми повинні й надалі працювати і будувати нову країну. Я впевнений, що ми переможемо і Україна стане дійсно незалежною та вільною”,- сказав секретар Хмельницької міської ради Костянтин Чернилевський.




“Дуже важливо, що ми з вами зібрались саме цього дня, 21 листопада, коли все почалось рік тому. Саме рік тому студенти розпочали свій протест, який невдовзі довів цілому світу, що Україна – єдина та неподільна. І ми готові виборювати своє майбутнє. Це довели і наші земляки, й інші українці, які ціною свого життя змінили нашу країну”, – наголосив голова обласної ради Іван Гончар.

На завершення акції поклали квіти перед фотографіями героїв, які загинули в боротьбі за нову незалежну Україну. Також на честь загиблих героїв із запалених лампадок було викладено тризуб.

Після завершення мітингу на майдані Незалежності учасники акції вирушили ходою до приміщення управління Служби безпеки України в Хмельницькій області, де також поклали квіти та згадали загиблих під цими стінами Людмили Шеремети та Дмитра Пагора.




Усі фото Афіни Черкезової, НГП.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.106 секунд
0
репостів
0
репостів