У вересні на потреби української армії Хмельниччина спрямувала 11 мільйонів гривень військового збору

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
30 вер. 2014 20:08 #93846 від Dj Os
Протягом вересня поточного року від платників податків Хмельницької області до державного бюджету надійшло 11 мільйонів гривень військового збору. Це на 1 мільйон гривень більше до місячного завдання.

Загалом з часу запровадження сплати цього патріотичного платежу на потреби війська спрямовано понад 16 мільйонів гривень.
Як зазначають провідні фахівці управління доходів і зборів з фізичних осіб Державної фіскальної служби в області, з 3 серпня кожен працюючий українець сплачує 1,5 відсотка від своєї заробітної плати та інших трудових доходів. Найбільшу питому вагу у надходженнях складають надходження від платників збору міст Хмельницького, Кам’янця-Подільського, Нетішина, Шепетівки та Старокостянтинова.
«Це результат активної патріотичної позиції роботодавців та представників бізнес-середовища Хмельниччини, які з розумінням виконують свій громадянський обов’язок перед державою і перед тими, хто сьогодні захищає незалежність та єдність України. Всі розуміють, що кожна гривня, сплачена у вигляді військового збору, йде на підвищення обороноздатності нашої держави, на забезпечення потреб військовиків», – зазначив керівник регіонального представництва фіскальної служби Мар’ян Зеленецький.
Нагадаємо, що військовий збір введено тимчасово, до 1 січня 2015 року. Згідно із Законом України від 31 липня 2014 року «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України» збір сплачується з доходів у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які нараховуються платнику у зв’язку з трудовими відносинами та за цивільно-правовими договорами, а також з виграшу в державну та недержавну грошову лотерею або з отриманого від організатора азартної гри.
Ці користувачі подякували: kredit

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  •  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
30 вер. 2014 22:35 #93848 від
Фарс. У нашій області ( як і у всій країні) більшість зарплат чи їх тіньових частин видається у "конвертах", відповідно військовий як і інші податки не сплачуються. Чесно буде говорити : не дозбирали ще більше 11 млн грн по області війського податку.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.195 секунд
0
репостів
0
репостів