Клюєв викупив Межигір’я у Гуменюка за 146 млн. гривень

Більше
04 вер. 2013 13:19 #86754 від Манчук
Після проведеної 3 вересня прес-конференції прояснилися умови найбільш неочікуваної угоди 2013 року – покупки Сергієм Клюєвим Межигір’я, яке традиційно асоціювалося з резиденцією Президента України В.Януковича.
Наразі стало відомо, що сума угоди склала 146 млн. грн., які С.Клюєв виплатив колишньому власнику 130-ти гектарів межигірської землі – Ігорю Гуменюку.
Таким чином, нарешті покладено край різноманітним спекуляціям щодо нібито незаконного привласнення вищою посадовою особою України земель, що оточують державну резиденцію. Як відомо, навколишні земельні масиви знаходяться у власності ТОВ «Танталіт», яке власне й придбав С.Клюєв.
За наявною інформацією, якою поділилися в оточенні бізнесмена, вказану земельну ділянку планується використати для розбудови інфраструктури та рекреаційного комплексу, про що «по-сусідськи» С.Клюєв й обговорював з В.Януковичем напередодні підписання багатомільйонної угоди.
В той же час, залишившись без давньої теми для нарікань на адресу представників чинної влади, окремі представники опозиції почали висловлювати здогадки щодо створення таким чином С.Клюєвим можливого важелю впливу на В.Януковича.
Наближені до Партії Регіонів політики навпаки повідомляють про високий рівень довіри з боку Президента України до братів Клюєвих та натякають на можливі високі кадрові призначення. Зокрема, про можливість призначення Андрія Клюєва на місце М.Азарова та перспективи братів стати українськими Качинськими.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.093 секунд
0
репостів
0
репостів