Голова ВР Рибак гарантував братам Клюєвим повну підтримку

Більше
03 вер. 2013 16:05 #86730 від Манчук
Непередбачуваними темпами відбуваються метаморфози сучасної вітчизняної політичної арени. Представники українського істеблішменту, брати Клюєви, які отримали абсолютний карт-бланш на самореалізацію, в тому числі й політичну, знову у "прем’єр-лізі" української влади.

Малопрогнозоване напередодні повернення у політику найвищого рівня, свого роду вітчизняний політичний олімп, можна констатувати як доконаний факт для Андрія та Сергія Клюєвих. Отримавши «добро» від колишніх власників, молодший з братів практично реалізував проект року, придбавши 100% ТОВ «Танталіт», якому належить президентська резиденція «Межигір’я».

Після такого вдалого придбання логічним продовженням стало своєрідне «благословення» Клюєвих спікером парламенту Володимиром Рибаком, який пообіцяв тандему Клюєвих стовідсоткову підтримку на «політичному татамі».

Наразі політологи і піар-технологи, та й журналістське середовище, розмірковують, що стоїть за продажем «Межигір’я» - випадковість чи цілеспрямований стратегічний розрахунок влади щодо спадковості? Очевидно одне – аналогічна хронологія подій є невід’ємною частиною росту політиків, на яких розраховують… Випадковість, у даному випадку, виглядає доволі абсурдно, оскільки для такої характеристики відсутнє будь-яке логічне підґрунтя. Причинно-наслідкові зв’язки зовсім інші.
Питання залишається відкритим - яку місію повинні виконати Андрій та Сергій Клюєви, віддячуючи за таку прихильність з боку президента або з якою метою їм ввімкнули «зелене світло»?

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.092 секунд
0
репостів
0
репостів