Хто і навіщо хоче зробити в місті переворот

Більше
19 лист. 2016 09:45 #109618 від патріот міста
Дозвольте вставити свої п`ять копійок з приводу подій, які відбулись під час останньої сесії ШМР. Фактично відбулась чергова спроба захвату влади в місті. Депутат Пустовойт (директор ЕНЕРГОІНВЕСТУ), об`єднавши навколо себе палких «поцріотів» міста, а саме: Синюту В.В.(фракція БПП), Савчука Р.(за конкретні справи) , Веселкову Г.П.(радикали) та її кишенькову громадську організацію АТОвців, спробував зробити переворот в міський раді. За поданням депутата Костюка пропонувалось внести зміни до регламенту ШМР і після їх прийняття ці «товарищи» планували виявити недовіру секретарю міської ради, міському голові, його заступникам та розпустити виконком. Потім постало б питання про обрання нового секретаря, який де-юре був би виконуючим обов’язки міського голови аж до наступних виборів. І як ви думаєте кого планували видвинути на посаду секретаря?.....пані Веселкову Г.П. Видно мерські амбіції не дають їй спокою, хоча на виборах міського голови вона зайняла лише 4 місце і не отримала достатньої підтримки мешканців міста. Які ж цілі переслідували «заколотники»? Ціль у них одна-НАЖИВА, а от інтереси різні.
Пустовойта цікавить лояльний мер , який не буде заважати заганяти місто в боргову яму,проводити свої темні оборудки з газом та поверне йому в концесію шепетівський водоканал.
В Синюти інші інтереси. Йому пообіцяли місце першого зама та контроль над дерибаном землі. Очевидно це в нього добре вдається після оборудок з квартирами для військовослужбовців.
Савчук мріє перебрати на себе 100% пасажирських перевезень в місті та районі та отримувати державні субвенції за перевезення пільгових категорій.
Галина Петрівна просто мріє про владу та хоче зберегти контроль над суботнім ринком на проспекті миру, що дозволяє їй набивати кишені мільйонами гривень, при цьому не сплачуючи місту ані копійки.
Голова спілки атовців Дзюба І. Цю особу цікавлять тільки гроші та горілка, яку йому щедро наливають в «чайхані» Веселкової. Кажуть люди з його оточення, що за події в міській раді Пустовойт заплатив йому 25тисяч гривень.
Обурює те, що ці люди використовують атовців для своїх темних оборудок. Дві третини хлопців, які прийшли в міську раду, навіть не розуміли з якою ціллю вони там. Їм вбили в голови , що депутати не хочуть надавати їм земельних ділянок. Але всім відомо, що поки не буде генплану міста, то є неможливо. Та це не заважає деяким депутатам з фракції радикалів, племінниці Веселкової, та «приближенних» осіб спробувати отримати землю. Надаю проект рішення ШМР
РІШЕННЯ
ХІV сесії міської ради VIІ скликання

від 17 листопада 2016 р. № __
м. Шепетівка

Про надання дозволів на виготовлення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок та затвердження проектів
землеустрою щодо відведення земельних ділянок
згідно із ст. 118, 121 Земельного кодексу України

Відповідно до ст. 118, 121 Земельного кодексу України та керуючись п. 34 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада
ВИРІШИЛА:

1. Розглянувши клопотання, дозволити виготовити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки згідно із ст. 118, 121 Земельного кодексу України:
1.1. Спеціальному Павлу Андрійовичу(депутат від РПЛ) для ведення особистого селянського господарства по вул. Миколи Амосова, 39 -А орієнтовною площею земельної ділянки 3000 кв. м із земель сільськогосподарського призначення за рахунок земель комунальної власності.
1.2. Склярову Володимиру Івановичу для ведення особистого селянського господарства по вул. Олеся Гончара, 17-А орієнтовною площею земельної ділянки 1000 кв. м із земель сільськогосподарського призначення за рахунок земель комунальної власності.
1.3. Горохову Олегу Володимировичу для індивідуального садівництва по вул. Валі Котика, 131-З орієнтовною площею земельної ділянки 1200 кв. м із земель сільськогосподарського призначення за рахунок земель комунальної власності.
1.4. Драчуку Ярославу Валентиновичу для індивідуального садівництва по вул. Валі Котика, 131-С орієнтовною площею земельної ділянки 1200 кв. м із земель сільськогосподарського призначення за рахунок земель комунальної власності.
1.5. Драчук Марії Валентинівні для індивідуального садівництва по вул. Валі Котика, 131-Т орієнтовною площею земельної ділянки 1200 кв. м із земель сільськогосподарського призначення за рахунок земель комунальної власності.
1.6. Драчук Людмилі Михайлівні для індивідуального садівництва по вул. Остапа Вишні, 22-В орієнтовною площею земельної ділянки 1200 кв. м із земель сільськогосподарського призначення за рахунок земель комунальної власності.
1.7. Комасюку Василю Анатолійовичу для індивідуального садівництва по вул. Остапа Вишні, 22-Г орієнтовною площею земельної ділянки 1200 кв. м із земель сільськогосподарського призначення за рахунок земель комунальної власності.
1.8. Малишевському Володимиру Андрійовичу для індивідуального садівництва по вул. Остапа Вишні, 22-Д орієнтовною площею земельної ділянки 1200 кв. м із земель сільськогосподарського призначення за рахунок земель комунальної власності.
1.9. КОЛОМІЄЦЬ КАТЕРИНІ Іванівні(племінниця Веселкової Г.П.) для індивідуального садівництва по вул. Хвильового, 2-А орієнтовною площею земельної ділянки 800 кв. м із земель сільськогосподарського призначення за рахунок земель комунальної власності.
1.10. Ліщук Раїсі Миколаївні для індивідуального садівництва по вул. Кузнєчній, 33-А орієнтовною площею земельної ділянки 300 кв. м із земель сільськогосподарського призначення за рахунок земель комунальної власності.

2. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки згідно із ст. 118, 121 Земельного кодексу України та передати у власність:
1.1. Одуду Ярославу Богдановичу земельну ділянку для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Митрополита Шептицького, 14 (6810700000:01:012:0687) площею 1000 кв. м.
3. Користувачі (власники) земельних ділянок при здійсненні діяльності, пов’язаної з порушенням поверхневого шару ґрунту, зобов’язані отримати в установленому законодавством порядку спеціальний дозвіл на зняття та перенесення ґрунтового покриву (родючого шару ґрунту) земельної ділянки в органах, що здійснюють державний контроль за використанням та охороною земель.
4. Начальнику управління Держгеокадастру в Шепетівському районі Хмельницької області внести зміни в земельно-облікові документи.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Вихівського В.Б. та постійну комісію з питань земельних відносин, архітектури та будівництва, охорони навколишнього середовища (голова комісії Синюта В.В.).
По місту ходить багато різноманітних чуток з приводу подій, які відбулись на сесії міської ради. Тому, цією статтею, намагаюсь донести до людей правду!!!
Ці користувачі подякували: Dj Os, LuK, Dentist, ameli

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
19 лист. 2016 14:16 #109619 від Roman-Kucherov-vkontakte
Відповідь від Roman-Kucherov-vkontakte у темі Сесія ШМР від 17.11.2016
І шо, побили нашого "кристально чесного та дбайливого до мешканців міста", непідкупного, мера? Ти забув перечислити досягнення мера, під час якого нічого не було зроблено, ба навіть занедбано те, що зробили до нього.
Ці користувачі подякували: maryna_more

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
19 лист. 2016 14:51 #109620 від патріот міста
Відповідь від патріот міста у темі Сесія ШМР від 17.11.2016
В продовження теми подій, які відбулись на сесії. Та спочатку повернемось на декілька років назад. 2014 рік. Пройшла Революція Гідності, народ зніс злочинну владу в Києві, а шепетівчани прогнали мера-хабарника Антонюка С. Всім відомо, що колишній мер та депутатський корпус(завдяки голосам регіоналів, комуняк та інших посіпак) здав в концесію ТОВ «Шепетівкаенергоінвест» два комунальних підприємства: водоканал та тепломережу.Горе-концесіонери за два роки господарської діяльності наробили боргів понад 30млн.гривень. Стала загроза, що ці борги ляжуть на місто, тому міська влада почала процедуру повернення підприємств в комунальну власніть. Не буду вдаватись в подробиці, але в 2014 році вдалось повернути тільки водоканал. По тепломережі судові баталії йдуть і по цей час. В 2016 році ТОВ «Шепетівкаенергоінвест» звертається до суду з вимогою повернути в концесію комунальне підприємство(водоканал), і завдячуючи потужному фінансовому ресурсу (вкраденим у держави 65 млн.грн), виграє суди. Але для того щоб завершити процес повернення в концесію , треба відмінити рішення сесій 2014-2015 рр. Тому депутат Пустовойт вніс пропозицію про включення до порядку денного сесії проекту рішення «Про скасування рішень Шепетівської міської ради 6 скликання».
За це рішення проголосувало тільки 16 депутатів і рішення не було прийнято. Надаю список депутатів, голосувавших «ЗА» подальший дерибан власності громади.
Блок Порошенко- Синюта В.В., Собчук Н.М., Стасюк Н.В., Липкань А.В., Савчук В.М.
Радікали- Веселкова Г.П., Спеціальний П.А., Федоров В.Б.
Конкретні справи- Костюк В.В., Савчук Р.В., Микитюк Т.М.
Сила громад-Пустовойт О.С., Дідук Н.М.
Аграрії-Шайнога Ю.М.,Кікоть М.Ю., Потапова Г.Л.
Завдяки цим депутатам київські пройдисвіти (енергоінвест) могли забрати в громади стратегічне комунальне підприємство та загнати місто в кабалу.
Долучення:
Ці користувачі подякували: Dj Os, Dentist

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  •  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
19 лист. 2016 14:55 #109622 від
Відповідь від у темі Сесія ШМР від 17.11.2016
Я тільки один раз мав зустріч із Пустовойтом. Друга зустріч буде в суді. Цей чиновник цинічно нехтує вимоги українського законодавства і думає, що йому все дозволено.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • bomba
  • bomba аватар
  • Старший учасник
  • Старший учасник
Більше
19 лист. 2016 16:03 #109624 від bomba
Відповідь від bomba у темі Сесія ШМР від 17.11.2016
А що ви хотіли, коли заступником голови є колишня регіоналка? В е-декларації вказала, що хати немає. В чоловіка запорожець. Має відносно непогану зарплату (з чоловіком в сумі біля 140 тисяч на рік) і при цьому отримує субсидії понад 5 тисяч в рік. public.nazk.gov.ua/declaration/475d860d-...eb-8569-3199299a882b

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
19 лист. 2016 16:09 #109625 від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Сесія ШМР від 17.11.2016

bomba пише: А що ви хотіли, коли заступником голови є колишня регіоналка? В е-декларації вказала, що хати немає. В чоловіка запорожець. Має відносно непогану зарплату (з чоловіком в сумі біля 140 тисяч на рік) і при цьому отримує субсидії понад 5 тисяч в рік. public.nazk.gov.ua/declaration/475d860d-...eb-8569-3199299a882b

Ти трішки попутав, вона заступник в районі, а не в місті.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
19 лист. 2016 16:25 #109628 від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Сесія ШМР від 17.11.2016

Про Пустовойта пише: Я тільки один раз мав зустріч із Пустовойтом. Друга зустріч буде в суді. Цей чиновник цинічно нехтує вимоги українського законодавства і думає, що йому все дозволено.

Це не чиновник, а директор приватного підприємства, яке вже не перший рік грабує шепетівчан.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
20 лист. 2016 11:11 #109655 від ocipko3ak
Відповідь від ocipko3ak у темі Сесія ШМР від 17.11.2016
ЦЕ ФЕЙК Не шановний автор, щоб про щось писати треба там хоча б бути. Підем по пунктам:
1. Питання в місті виникають не у політиків а у громадян! І щоб не доводити до "люстрації" влади було прийнято рішення зробити все в законному порядку, через сесію.
2. Про зняття секретаря жодного слова не було!
3. Твої здогади про мрії депутатів - "висосав з пальця"! Бо не вони ініціатори, а АТОшніки, молодь і громада.
4. Ігор Дзюба 11 місяців не вживає спиртних напоїв! "Єхо войни".
5. 25 тисяч,? чому не 26?! було б 1000 баксів, хоч логічно)))
6. Ген план обіцяють з серпня, а то й з 2014 року.
7. І коли Я хотів би взяти землю, то не зривав би сесію!)
Дякую. Думайте і аналізуйте...
P.S. Вимоги на сесії.
"Звернення до депутатів Шепетівської міської ради

Поки, Шановні депутати! Звертаються до Вас ваші виборці Громадяни України, Шепетівчани, учасники АТО, підприємці, освітяни, члени громадських організацій і національних меншин, молодь. . .
Просимо Вас визнати роботу голови міста як «НЕЗАДОВІЛЬНУ», а разом з тим і роботу міськвиконкому в цілому! Висунути «НЕДОВІРУ» вище зазначеним «діячам», що довели своєю некомпетентністю і бездіяльністю місто до сьогоднішнього стану, та підривають довіру людей до Вас як депутатів.
Нагадаємо Вам Проблеми:
• Відсутність генплану міста .
• Ремонт та обслуговування доріг (факти останніх днів не мають коментарів)
• Розвиток інфраструктури міста(Басейн, заклади навчання, місця відпочинку…)
• Земельні питання. (Роздача земель під МАФи, біл-борди, наближеним до виконкому…
• Незрозумілий розподіл бюджетних коштів.
• Освітянські питання.
• Кадрова політика (директорів шкіл, другий заступник та інші )
• Водопостачання та комунальні тарифи.
• Не виплата компенсацій перевізникам міста.
o Актив міста Шепетівки


Палатка біля міськвиконкому збирає підписи про недовіру меру і записує в книгу скарг всі думки.

В понеділок 21.11 на 9.00, в день Гідності, Всі небайдужі, на сесію! Самі все побачете!

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
20 лист. 2016 12:53 #109656 від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Сесія ШМР від 17.11.2016
Я не знаю чи фейкова інформація щодо підкупу деяких АТОшників, але от щодо проекту рішень та голосування по водоканалу точно не фейк, це документально підтверджено. Так само я бачив на відео, що ти особисто пропустив до трибуни Пустовойта. В кльову ж компанію ти затесався Віталя.

1. Питання в місті виникають не у політиків а у громадян! І щоб не доводити до "люстрації" влади було прийнято рішення зробити все в законному порядку, через сесію.

А громадян ви запитали перед цим чи хочуть вони зняття Полодюка? Я щось не пригадую ні Віче, ні ваших звернень.

2. Про зняття секретаря жодного слова не було!

Дивлячись як Кікоть голосує за повернення водоканалу Енергоінвесту охотно вірю.

3. Твої здогади про мрії депутатів - "висосав з пальця"! Бо не вони ініціатори, а АТОшніки, молодь і громада.

А хто вам почистив площу перед мітингом? Звідки палатка? По чийому дзвінку ви всі разом зайшли до зали?

6. Ген план обіцяють з серпня, а то й з 2014 року.

От скажи мені будь ласка, по пунктах, що не було зроблено для його розробки та прийняття? Яким чином ти пропонуєш пришвидшити цей процес у Києві, де він зараз знаходиться на одобренні?
Про басейн взагалі смішно читати і особливо слухати як з цього приводу розпинається Пустовойт, реконструкція вже завершується, а він раптом пропонує віддати його в приватні руки.
От найприкріше було тебе там бачити Віталя, не думав, що ти будеш пригати під чиюсь дудку, хоча можливо навіть сам цього не усвідомлюєш.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  •  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
20 лист. 2016 15:32 #109658 від
Відповідь від у темі Сесія ШМР від 17.11.2016
Хитрий хід Пустовойт втягнути в свої хотєлки атошників. Ніхто нічого їм не скаже якими би вони неправими були, бо це наші захисники. Я теж пишу анонімно, мені ці розборки ні до чого. Та все одно правду не сховати і навіть їм дійде хто їх використовує. Продажного Дзюбу вже давно треба було вивести на чисту воду
shepetivka.com.ua/forums/podii/84507-yak...-na-zapchastyny.html

З Полодюка ще спитають, а вас мудаків скоро вивезуть ногами вперед

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.265 секунд
0
репостів
0
репостів