Шепетівські активісти провели акцію "Зробимо Шепетівку чистою"

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
25 квіт. 2015 20:15 #97640 від Dj Os

Сьогодні, о 9-00 члени Шепетівської Самооборони , зібрались біля штабу для проведення акції "Зробимо Шепетівку чистою". Розподілили фронт роботи, визначились з об’єктами прибирання.

Долучились члени Шепетівської міської п/о ВО «Батьківщина», ВО «Свобода», ГО «Самопоміч», члени спілки Афганців.

Всього зібралось біля 100 чоловік.

Для прибирання та облагородження територій визначили 7 об’єктів :
1. територія біля міського будинку культури, за пам’ятником воїнам – афганцям - ПРИБРАЛИ, висадили алею слави. Дякуємо ДП «Шепетівське лісгосове господарство (керівник Сасюк В.М.), за надані для висадки 10 саджанців сосни, 10 саджанців горобини, 20 саджанців червоного дуба, 20 саджанців клену.
2. по вул. Старокостянтинівське шосе, біля магазину Гарант+ - сквер з спортивною площадкою. Уже на місці до нас приєднались хлопці, які там грають футбол, займаються спортом ( керівник Віктор Федін). Вийшов один мешканець, що проживає поруч, усім іншим байдуже. ПРИБРАЛИ!
3. по вул. Пліщинська, за будинком УТОС – там нам допомогли лише 2 мешканці, які живуть поруч. Інші лише пасивно спостерігали і казали: «Хто насмітив, той нехай прибирає». Але ж, погодьтеся, не мешканці з центру міста принесли туди сміття, самі ж виносять з двору та висипають. ПРИБРАЛИ!
4. по вул. Судилківській, під залізничним мостом – там не вийшла ні одна людина, що мешкає поруч. Невже людям подобається мати перед будинком краєвид з горами сміття? Вони смітять, і вважають, що хтось має це прибирати, ХТО???, люди добрі! Перестаньте жити «совком», почніть з себе будувати європейську країну! ПРИБРАЛИ!
5. по вул. Метрополита Шептицького, за пам’ятником жертвам голодомору (комсомольський парк). ЦЕ ЖАХ!!! Парк окультурили, поставили столики і лавочки, поставили накриття – відпочивайте люди! Але ж майте совість! Навіщо після себе залишати усе сміття? Невже так важко зібрати в пакет і викинути у відповідному місці? ПРИБРАЛИ!
6. по вул. Некрасова, де раніше був «свинячий ринок» - КАТАСТРОФА!!! Що саме більше «добило» - це кількість використаних дитячих памперсів, шприців, пляшечок з-під медичного спирту! Невже більше не має куди викинути? Хто тут проживає? Свині, людської подоби! ПРИБРАЛИ!
МИ ВСЕ ПРИБРАЛИ!!!
ЛЮДИ! МИ ВСЕ ПРИБРАЛИ! НАРОД! НЕ СМІТІТЬ БІЛЬШЕ!!!
7. САМИЙ СТРАШНИЙ ОБ’ЄКТ, ЯКИЙ МИ НЕ ПРИБРАЛИ!!! По вул. Річній, біля річки Гуска - МИ НЕ ВЗМОЗІ БУЛИ ВПОРАТИСЯ, НАВІТЬ ПРИ ДОПОМОЗІ ЕСКАВАТОРА З ЛОПАТОЮ!!! По перше, він не зміг під’їхати до того СМІТТЄЗВАЛИЩА, щоб не порізати колеса склом. Ми почали прочищати дорогу , але марно. Там не тільки не впоратися за день – там місяць треба вигрібати! У нас одна, нещасна, річечка в місті, а її так забруднили.
ЛЮДИ! СХАМЕНІТЬСЯ!!! Не хочете прибирати, то, хоча б, не смітіть. Невже 6 грн. на місяць це такі великі кошти, що не можна заплатити, аби з-під двору забрали мішок чи пакет зі сміттям. Адже комунальне підприємство «ШРЕП» надає такі послуги. ПОТРІБНО МІНЯТИСЯ, НАРОД, ПОТРІБНО!!!

За мету акції ми ставили, аби виховати відповідальне ставлення громадян до довкілля. Аби залучити усю громадськість до прибирання свого міста, аби розвивалося екологічне волонтерство.

Розмістили оголошення в газеті «День за днем», в Фейсбуці, на телеканалі «Шанс», на інформаційній дошці біля Самооборони, але, як бачимо, повна пасивність людей.

Хочемо зазначити, що усі прибрані нами місця, тепер під пильним контролем самооборони.

А ще ми хочемо подякувати комунальному підприємству «Шепетівське ремонтно – експлуатаційне підприємство» (керівник Шайнога Ю.М.), Приватним Управлінським компаніям «Управдом» (директор Тихончук Р.М.) та «Житлофонд» (директор Цегеля В.Д.) за надану нам техніку - машини, трактори для вивозу сміття, та деякий інвентар.

Все таки надіємось, що наше місто стане чистим та красивим! СЛАВА УКРАЇНІ!

Фотозвіт тут shepetivka.com.ua/fotohalereia/album.html?albumid=851
Ці користувачі подякували: kolbasnik

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
25 квіт. 2015 22:14 #97643 від 259051213422@odnoklassniki.com
Респект. А як можна в разі виявлення порушень, повідомити куди слід?

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
25 квіт. 2015 22:20 #97644 від Dj Os
В міліцію можеш сміливо, це адміністративне правопорушення.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
26 квіт. 2015 09:13 #97646 від 259051213422@odnoklassniki.com

Островський О.В. пише: В міліцію можеш сміливо, це адміністративне правопорушення.

Міліцію? :) Я в сенсі, щоб самооборона по дзвінку прилетіли, нагупали B)

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • KrOt
  • KrOt аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
26 квіт. 2015 13:00 #97652 від KrOt
тільки з міліцією,або з інспекцією комунальною,але вони не таксі ж

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.118 секунд
0
репостів
0
репостів