Військовослужбовці долають наслідки снігової негоди у найскладніших ділянках області

  • admin
  • admin аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
25 бер. 2013 15:38 - 25 бер. 2013 15:39 #85027 від admin
Станом на 13.00 годину 25 березня 2013 року силами і засобами трьох військових частин Збройних Сил України продовжується боротьба зі сніговими заметами, які утворились в різних районах області після негоди.
Так, військовослужбовці 8-го окремого полку спеціального призначення Сухопутних військ ЗС України на полковій землерийній машині ПЗМ-2 третю добу продовжують розчищати сполучення між селами у Старосинявському районі області. До сьогодні, силами екіпажів ПЗМ-2 полку спеціального призначення вже розчищено більше 70 км доріг району.

А екіпаж інженерної машини розгородження ІМР-2М 649-го авіаційного складу ракетного озброєння і боєприпасів Повітряних Сл ЗС України за суботу і неділю розчистив 60 кілометрів шляхів по дорозі від районного центру міста Ярмолинці до села Виноградівка. Сьогодні екіпаж важкої гусеничної машини працює на околицях і в селі Михайлівка, того ж таки району області, де розгортає сніг на найскладніших ділянках.

Ще одна ІМР-2М1 зенітної технічної ракетної бази, яка дислокується у Старокостянтинові, розчистила 30 км дороги поблизу села Пасічне, що на Старосинявському напрямку. Наразі екіпаж військовослужбовців інженерної машини розгородження продовжує надавати допомогу у розчищенні снігових заметів від с. Пасічне до с. Адампіль Старосинявського району.

Загалом, за два вихідні дні, силами і засобами військових частин Збройних Сил України, які дислокуються в межах Хмельниччини, розчищено майже 200 кілометрів доріг. У подоланні наслідків негоди було задіяно більше двох десятків автомобільної, спеціальної, інженерної колісної і гусеничної важкої техніки. У Хмельницькому, Шепетівському, Славутському, Старокостянтинівському, Ярмолинецькому та Кам’янець-Подільському гарнізонах було залучено більше чотирьох з половиною сотень військовослужбовців Збройних Сил України.
Останнє редагування: 25 бер. 2013 15:39 ким admin.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.102 секунд
0
репостів
0
репостів