Житловий масив поблизу сільгосптехніки скоро отримає воду

  •  аватар Автор теми
  • Відвідувач
  • Відвідувач
12 лип. 2018 20:09 #118284 від

Останніми роками, через аномальні погодні умови, виникла нагальна потреба проведення водопровідної мережі в декілька мікрорайонів міста, зокрема і до житлового масиву в районі сільгосптехніки.

Як уже повідомлялося цей район буде забезпечено водою в три етапи. Вже місяць тривають роботи з будівництва вуличної водопровідної мережі. Зараз техніка працює по вулиці Максима Залізняка від житлового будинку № 25 до будинку №1.

Також нагадуємо, що мешканці, які мають бажання під’єднатися до цієї ділянки мережі вже можуть звертатися в Шепетівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства для отримання технічних умов на під’єднання.
Долучення:

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  •  аватар Автор теми
  • Відвідувач
  • Відвідувач
13 лип. 2018 01:23 #118286 від
Так, добра справа, але на цей водопровід були всі матеріали та кошти по роботам в ті часи коли сільхозхіміею керував Ординський а сільхозтехнікою Грищук. Подалі це все було вкрадено цими особами. Відповідно відповідальності ніхто не поніс. На сьогодні за рахунок платників податків робиться така справа. Користування водою гарантуеться конституціею України. Окрім крадіжки вказані особи ще й порушили Конституційне право містян. Хто проживае по цій вулиці, складіть колективну заяву до прокуратури по цьому випадку.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.070 секунд
0
репостів
0
репостів