Розпочинається прийом проектів в рамках реалізації Програми Громадський бюджет на 2019 рік

  •  аватар Автор теми
  • Відвідувач
  • Відвідувач
27 бер. 2018 16:24 #117301 від

З 1 квітня по 30 травня 2018 року розпочинається прийом проектів, які будуть реалізовуватися в рамках Програми Громадський бюджет у 2019 році.

Подавати проекти можуть особи, які досягли 16 річного віку і проживають у м. Шепетівка. Проект (пропозиція), реалізація якого відбуватиметься за рахунок коштів Громадського бюджету, може стосуватись лише одного об'єкта, що належить до комунальної власності (наприклад, вулиці, парку, тощо), та є загальнодоступним для всіх мешканців міста. Проекти повинні бути спрямовані на поліпшення екологічності та комфорту проживання мешканців, естетичного вигляду міста, сприяти соціально-економічному, культурному і просторовому розвитку, впровадженню сучасних інноваційних проектів в усіх сферах життєдіяльності міста тощо. Орієнтовна вартість проекту не повинна перевищувати 20% суми загального обсягу Громадського бюджету у 2019 році (900 тисяч гривень) — 180 000 гривень.

При подачі проекту автори мають надати наступну інформацію про проект:

— назва проекту;

— категорія проекту;

— опис проекту (не більше 120 слів) ;

— інформація стосовно доступності (результатів) проекту для мешканців міста Шепетівки у разі його реалізації;

— обґрунтування необхідності реалізації проекту, а також його бенефіціари (основна мета реалізації проекту; проблема, якої воно стосується; запропоновані рішення; пояснення, чому саме це завдання повинно бути реалізоване і яким чином його реалізація вплине на подальше життя мешканців; основні групи мешканців, які зможуть користуватися результатами реалізації завдання);

— орієнтовна вартість проекту (всі складові проекту та їх орієнтовна вартість);

— список з підписами щонайменше 10 громадян України, які належать до територіальної громади міста Шепетівка, мають право голосу та підтримують цей проект (пропозицію) (окрім його авторів);

— прізвище, ім'я, по-батькові автора проекту (пропозиції) та його підпис;

Проекти подаються в паперовому вигляді за адресою: м.Шепетівка, вул. Островського, 4, каб. 302, та на сайті shepetivka.pb.org.ua/.

За додатковою інформацію можна звертатися за адресою: м.Шепетівка, вул. Островського, 4, каб. 205, або за телефоном 4-04-16.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.082 секунд
0
репостів
0
репостів