Відновлення електропостачання після буревію

  •  аватар Автор теми
  • Відвідувач
  • Відвідувач
20 лип. 2017 15:50 #113840 від

Тривають роботи з ліквідації наслідків буревію, який пройшов містом 13 липня та спричинив значні збитки. В епіцентрі руйнівної стихії опинився район поблизу військової частини А 3730 (12‑те містечко).

Так на вулиці Тітова внаслідок шквального вітру, силою понад 28м/с було пошкоджено лінію електропередач і електричні опори, як результат - без електроенергії залишився будинок № 60.
Відсутнє електропостачання будинку порушує нормальні умови життя і діяльності людей, що могло привести до погіршення санітарно-епідемілогічного стану на окремій території.

Ускладнювало ситуацію те, що пошкоджена електромережа знаходиться на приватній території, власник якої відмовився співпрацювати.

На засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, яку провів міський голова Михайло Полодюк, заслухали начальника Шепетівського РЕМ Олександра Черниша, який повідомив який обсяг матеріалів потрібен для відновлення електропостачання.
За результатами засідання завідувачу сектора з питань НС та ЦЗН Леоніду Дмитруку було доручено підготувати проект рішення виконавчого комітету, щодо поповнення місцевого матеріального резерву для здійснення заходів, спрямованих на запобігання і ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій та надання термінової допомоги постраждалому населенню на території Шепетівки. А також, проект рішення сесії міської ради, для виділення коштів на відновлення електропостачання за вказаною адресою.

Наступного дня, в надзвичайному порядку, було скликано позачергове засідання виконавчого комітету Шепетіської міської ради, на якому поповнення матеріального резерву було затверджено, а сесія міської ради, яка відбувалась того ж дня виділила фінансування на закупку матеріалів та виконання робіт.

Сьогодні зранку працівники Шепетівського РЕМу розпочали роботи з прокладання нової електромережі та відновлення електропостачання у знеструмленому будинку.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.155 секунд
0
репостів
0
репостів