Відбулось засідання виконавчого комітету міської ради

  • admin
  • admin аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
21 бер. 2013 20:28 #84994 від admin
21 березня відбулось засідання виконавчого комітету міської ради. На розгляд головуючому міському голові Сергію Антонюку, членам виконавчого комітету міської ради винесено 24 питання. З кожного, після ґрунтовного обговорення та уточнень, прийнято рішення.

Начальник управління економічного розвитку виконавчого комітету міської ради Олександр Гринь інформував про підсумки роботи промисловості міста за 2012 рік та відмітив, що промисловими підприємствами за січень-грудень 2012 року реалізовано продукції на суму 304,9 млн.грн. Обсяг реалізованої промислової продукції в цілому по місту за січень – грудень 2012 року зріс в порівнянні з відповідним періодом минулого року на 46,6 млн.грн. Темп росту становить 118 відсотків. За звітний період наростили обсяги промислового виробництва та реалізації 5 підприємств. Серед них: ПрАТ «Шепетівський гранкар’єр «Пронекс», ПП «Вектор плюс», ТОВ ТД «Шепетівський цукор».

Промислові підприємства міста протягом 2012 року здійснювали інвестиційну, інноваційну та зовнішньоекономічну діяльність. Обсяг іноземних інвестицій в економіку міста станом на 1 жовтня 2012 року становив 3 млн. 082,9 тис. дол. США. Темп росту до початку року склав 106,9 відсотка. В економіку міста залучено іноземний капітал з Польщі, Російської Федерації, Швеції та Іспанії.

Виконавчий комітет інформацію Олександра Михайловича взяв до відома та прийняв рішення рекомендувати керівникам та власникам промислових підприємств міста спрямувати зусилля на забезпечення стабільної роботи підприємств, освоєння нових видів конкурентоздатної продукції, впровадження нових технологічних процесів, інноваційних видів продукції, придбання нових технологій, вживати заходів щодо недопущення заборгованості із виплати заробітної плати та покращення розрахунків з бюджетами усіх рівнів та Пенсійним фондом України тощо.

Окрім цього, розглянуто питання про хід виконання Програми розвитку дорожнього руху та його безпеки на території міста Шепетівки на період 2009-2012 рр.

Начальник управління житлово-комунального господарства та з питань регулювання земельних відносин Павло Цвіркун у своїй доповіді зауважив, що на капітальний та поточний ремонт вулиць міста з державного бюджету у 2012 році виділено 2 млн.108 тис. грн. та з міського бюджету понад 200 тис. грн. За рахунок цих коштів забезпечено капітальний ремонт двох кілометрів і поточний ремонт 15-ти кілометрів вулиць з асфальтовим покриттям, відсипано в щебеневому варіанті 4,6 кілометра вулиць. Зокрема, відремонтовано вулиці В. Котика, Пушкіна, Старокостянтинівське шосе, Судилківську, Залізничну, К.Маркса, Пліщинську, Пяскорського, 400 річчя Шепетівки, Котовського, Українську, Шешукова, Шварца, Чкалова, Гончарова, проспект Миру, провулки Островського, Длужнєвського. У 2012 році завершено виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт проспекту Миру, проведено її експертизу та затверджено кошторис.

Також рішенням виконавчого комітету затверджено склад координаційної ради та заходи щодо організації відпочинку та оздоровлення дітей і підлітків влітку 2013 року.

Прийнятими рішеннями виконавчого комітету урегульовані правові відносини з наступних питань: встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі та сфери послуг, реєстрація колективних договорів, питання щодо соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, захисту їх житлових та майнових прав, питання містобудування та архітектури тощо.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.084 секунд
0
репостів
0
репостів