Китайський технологічний гігант Huawei відкриє в Україні науково-дослідний центр

  •  аватар Автор теми
  • Відвідувач
  • Відвідувач
22 лют. 2017 18:46 #111436 від

До кінця 2017 року китайська компанія Huawei планує відкрити в Києві науково-дослідний центр. Про це повідомили у прес-службі Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.
«Компанія Huawei має значний досвід запровадження цифрових технологій і ми хочемо співпрацювати з Україною, бо тут великий потенціал. Це можуть бути хмарні рішення для медицини, електронного урядування, безпеки міст, ЖКГ (проекти Розумний дім) та інших», – зазначив Лю Хонджюн, президент Huawei по регіону Центральна Азія та Кавказ.

За його словами, Україна може здійснити цифровий стрибок у використанні digital можливостей. Але для цього треба провести нормативну базу у відповідність з міжнародними нормами, розвивати технології – якомога швидше запустити 4G.

Як відомо, в грудні минулого року український мобільний оператор lifecell, найбільший світовий постачальник телеком-обладнання шведський Ericsson і китайський Huawei підписали меморандум про проведення тестових випробувань технології 5G в Україні. Очікується, що Україна може стати однією з перших країн світу, де почнуть випробовувати 5G.

Huawei – працює в сфері інформаційно-комунікаційних технологій. Продукція компанії представлена більш ніж в 170 країнах світу. У компанії – 16 дослідних центрів по всьому світу. На українському ринку Huawei майже 20 років. Постачає устаткування для будівництва мереж стільникового зв’язку різних стандартів для усіх мобільних операторів країни.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.060 секунд
0
репостів
0
репостів