Без українців не було би найвідоміших американських технологічних компаній

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
05 лют. 2017 16:56 #111188 від Dj Os

Bloomberg розповів про 14 емігрантів, без яких не відбулись би найвідоміші американські технологічні компанії, серед яких Apple Inc., Google, Tesla, eBay, YouTube, Intel. Двоє з 14 емігрантів – з України.
Йдеться про авіаконструктора Ігоря Сікорського, який у 1918-му емігрував до США, де вже за п’ять заснував компанію Sikorsky Aircraft, та співзасновника компанії Apple Стіва Возняка – сина вихідців з Буковини.

Bloomberg також згадав про засновника компаній SpaceX і PayPal Ілона Маска, співзасновника Apple Стіва Джобса, розробника пошукової системи і співзасновника компанії «Google» Сергія Бріна, співзасновника YouTube Стіва Чена та інших.

Як відомо, напередоді президент США Дональд Трамп підписав указ про «екстремальну перевірку» мігрантів. Указ Трампа передбачає 30-денне призупинення видачі віз громадянам семи країн, які представляють собою «підвищену небезпеку» і призупинення програми з прийому біженців. США також планує призупинити видачу віз для осіб з Ірану, Іраку, Лівії, Сомалі, Судану, Сирії та Ємену, щонайменше, на 30 днів.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.137 секунд
0
репостів
0
репостів