Переможцем нацвідобру на «Євробачення-2018» став Melovin

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
24 лют. 2018 23:38 #116978 від Dj Os

24 лютого під час фіналу національного відбору на 63-й міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2018» переміг Melovin із піснею Under The Ladder. Співаку журі дали 5 балів і телеглядачі – 6 балів.
Фінал нацвідбору транслювали одночасно два телеканали «UA: Першому» та СТБ, а також на офіційній сторінці СТБ у Facebook, на сайті і на YouTube каналі «UA: Першого». «Детектор медіа» вів текстову онлайн-трансляцію.

За право представляти Україну у Лісабоні (Португалія) на «Євробаченні-2018» боролися шість фіналістів: Kadnay, Tayanna, The Erised, Laud (Влад Каращук), Vilna (Ірина Василенко) і Melovin.Троє з них – Kadnay, Tayannaі Melovin – вдруге взяли участь у нацвіборі на «Євробачення». У 2017 році Melovin і Tayanna посіли за кількістю балів друге і третє місця, поступившись учаснику від України гурту O. Torvald.

Бали визначили співвідношенням 50% від журі та 50% – від телеглядачів (через sms, додаток «Телепортал», звідки бали додавалися автоматично до sms-голосів, і телефонні дзвінки).

Фіналістів судили переможниця «Євробачення-2016» Джамала, артист і композитор, член журі шоу «Х-фактор» Андрій Данилко (його сценічний образ Вєрка Сердючка у 2017 році посіла друге місце на «Євробаченні») та композитор, засновник українського гурту The Maneken, саунд-продюсер гуртів ONUKA і The Elephants Євген Філатов. Вони першими зачитали свої бали від 1 до 6-ти.

Голоси телеглядачів підраховувалааудиторської компанії PWC, яка працює у 158 країнах. Представниця компанії PWC Олена Волкова винесла на сцену заклеїний конверт із результатами голосів телеглядачів і вручила їхведучому шоу Сергію Притулі.

Олена Волкова сказала, що під час фіналу надійшло 179 тис. унікальних голосів. Не зарахували більше 4 тис. голосів, тому що лінії голосів були ще не відкриті або закриті. Також не було зараховано 15 тис. голосів, які надійшли двічі з одного і того ж номера. 11 тис. 628 голосів відповідає одному балу.

Журі віддали найбільшу кількість балів Tayanna (6 балів), Melovin (5 балів) і Laud (4 балів).

Телеглядачі надали перевагу Melovin (6 балів), Kadnay (5 балів), Tayanna (4 балів).

Справжнє ім’я Melovin є Костянтин Бочаров. 20-річний співак родом з Одеси. Розпочав свою музичну кар’єру з вокального шоу «Х-фактор-6» у 2015 році, в якому виступав протягом трьох ефірів і став переможцем. «Nick Melovin став внутрішнім брендом, з яким я хотів би працювати. Так як я хочу йти в напрямку європейської музики, я вирішив залишити собі цей псевдонім», – сказав в одному з інтерв’ю Костя Бочаров.

З 2015 року Костянтин Бочаров навчається на заочній формі у Київському інституті музики ім. Глієра , на факультеті «Музичне мистецтво», спеціальності «Естрадний спів».

Минулого року брав участь у відборі на «Євробачення-2017», дійшов до фіналу, де глядачі віддали йому найбільшу кількість балів. Та думка журі з голосуванням глядачів розійшлася. Виконавець популярної музики поступився рок-групі O.Torvald, яка представляла Україну на «Євробаченні-2017».

Продюсером співака є Ігор Кондратюк.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.076 секунд
0
репостів
0
репостів