Великий сольний концерт легендарних Фристайл

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
27 лист. 2014 02:10 #94816 від Dj Os

5.12 в Шепетівському міському будинку культури-відбудеться великий ЮВІЛЕЙНИЙ концерт в рамках туру «25 років на сцені» легендарної групи ФРИСТАЙЛ, що завоювала глядацьку любов ще в кінці 80-х, дала життя таким хітам, як «Ах, какая женщина», «Метелица», «Кораблик любви», «Белая акация», «Я тебе не верю», «Догорает свеча», «Капелька», «Больно мне, больно», «С днём рожденья, мама», «Фонари», «Три сосны», «Давайте выпьем за мужчин», «Белая вьюга» — можна продовжувати і продовжувати.

Через майже 25 років з моменту утворення групи «Фристайл» артисти продовжують дивувати нас новими піснями, новими концертами, кліпами, які створюють саме тут — на своїй улюбленій Україні.
Минулого року артисти групи були удостоєні почесних нагород «Патріот України».

У шепетівчан та гостей міста є чудова можливість зустрітися з улюбленими артистами, учасниками групи ФРИСТАЙЛ Ніною Кірсо, Сергієм Кузнєцовим, Сергієм Ганжой, Юрієм Савченко, Юрієм Зіркою, і з їх чудовими піснями, під які ми жили, з якими росли наші діти і які ми так любимо слухати і співати в найдорожчі і найпрекрасніші моменти нашого життя.

Програма «25 років на сцені» — яскраве живе видовище, в основі якого лежить оригінальна сценографія, грандіозна музична дія.
У концерті прозвучать як нові пісні, так і перевірені часом суперхіти.
До речі, в листопаді цього року продюсер і композитор Анатолій Розанов, автор усіх хітів групи «Фристайл», відзначає свій 60-річний ювілей.

Квитки в касі МБК.Деталі за тел.:0987453390

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.097 секунд
0
репостів
0
репостів