Заклад "Кінопаб"

  •  аватар Автор теми
  • Відвідувач
  • Відвідувач
22 січ. 2019 00:00 #118991 від
Заклад "Кінопаб" був створений
Неодноразово відвідували заклад "Кінопаб" і враження від нього жахливе. Адміністрація не має найменшого поняття про вирішення конфліктів. Першим випадком було жахливе ставлення офіціантів: буквально кинули меню на стіл, не назвалися, спочатку обслуговував один офіціант, потім інший. Цього ж дня була знахідка у піці, натрапили на мотузочок, яким перев'язують шинку. Після дуже довгої розмови домовились на знижку 25%, хоча це смішно. Разом з адміністратором з нами говорила повар, яка розмовляла зі всіма наче з дітьми, хоча усі дорослі, помірковані люди. Закінчила вона розмову бурчанням в сторону адміністратора і прекрасним виглядом її потилиці. Наступного разу, через кілька тижнів, ми замовили піцу і нас попередили, що потрібно буде чекати близько двох годин, і ми погодились. Після нас прийшли ще люди і їм принесли піцу раніше, ніж нам. Ми запитали офіціанта, чому так, на що він відповів, що нашої піци не буде. Пізніше нам сказали, що це через те, що потрібно мити дека. Наступний наш експіріенс в Кінопабі був ще кращим. Ми замовили 3 піци, але нам принесли лише 2, аргументуючи це тим, що піцайола втомилася. А на прохання позвати адміністратора відповіли, що її немає на роботі. І от сьогодні, 21 січня, ми з надіями на хоч якісь зміни прийшли знову в цей чудовий заклад. Офіціантка відмовилась розбивати рахунок, зі словами "чуєте!" повідомляла всю інформацію, на звичайні питання на рахунок меню відповідала по-хамськи і сама вирішувала, коли їй прийти і коли піти. Через декілька хвилин прийшла вельми шановна піцайола, яка представилась адміністратором і розпочала розмову словами "ти хто такий, пацанчік?" Вона постійно зверталась до нас на "ти", навіть у відповідь на зауваження. Почала називати мене синком і у відкриту закривати мені рота. Згодом вона вилетіла з залу по-англійськи. Коли ми підійшли на бар, вона запитала у мене:"шо ти тут шукаєш? Непріятностєй?" і сказала, що відмовилась робити нам піцу, бо раніше її ніхто не замовляв. Офіціанка, що нас обслуговувала, почала буквально кричати на мою подругу, безпідставно. Вкотре конфлікт клієнта з постачальником послуг залишився невирішеним. Побажання до власника: не беріть на роботу людей, які ні фізично, ні ментально не можуть виконувати свої обов'язки.
P.S. сорі, що так довго читати, але реально дістало. Хоч щось має ж змінюватись в Шепетівці!

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  •  аватар Автор теми
  • Відвідувач
  • Відвідувач
22 січ. 2019 15:43 #118992 від
Відповідь від у темі Заклад "Кінопаб"
Аналогично. Был один раз и больше не хочу. Обслуживание отвратительное. Официанты огрызаются, грубят, администратор мукает, ничего сказать не может. Пацаны официанты даже на улицу вышли отношения выяснять... Ещё такого не видел.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
22 січ. 2019 17:56 #118993 від Шепетівчанин
Відповідь від Шепетівчанин у темі Заклад "Кінопаб"
Знімайте наступного разу такий бидлізм на камеру, місто повино знати своїх героїв))

Кінопаб це заклад який став повним гівном за найкоротший час, можна сказати спрінтер.
В більшості через хуйовий персонал, взяли б нормального адміністратора щоб за всім слідкував, був би зовсім інший рівень.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  •  аватар Автор теми
  • Відвідувач
  • Відвідувач
22 січ. 2019 21:21 #118995 від
Відповідь від у темі Заклад "Кінопаб"
піцу 1 годину я підійшла до бару запитати коли буде наша піцца то мені відповіли грубим голосом неначе я питаю вже 10-й раз.Коли принесли нашу піццу офіціантка забрала картоплю фрі і пішла.Піцца була не ситна і не смачна.Маринована цибуля,яка була майже в кожному виді піцци перебивала весь смак.За рахунком мені прийшлося самою вставати і йти до бару тому що, офіціантка сиділа в телефоні.Коли ми вийшли з кінопабу то в мене,сестри та брата подруги боліли животи.Я навіть боюся представити що було б,якби я замовила суши.То я б ними втравилася 100%

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.092 секунд
0
репостів
0
репостів