Купила рибу у магазині "Людмила"

  •  аватар Автор теми
  • Відвідувач
  • Відвідувач
24 лип. 2018 02:43 #118368 від
22.07.18 близько 18:00 я зайшла в магазин "Людмила",що заходиться на проспект Миру(біля Вопака) по рибу,продавець мені сказала ,що копчений хребет (який знаходився не в холодильнику ,а просто в коропці на прилавку), дуже смачний ,адже привезений зранку,я послухавши наївно взяла його і якби я знала чим мені обернеться це все я б навіть не прийшла туди,на вигляд і смак риба ніби свець і заслуговую а якісниіжа ,але мала трошки специфічний запах,ми з друзями їли ніби все добре,а так як у друзів все добре зі шлунком то їм це минуло в краще строну,а мені обернулось тяжким отруєнням близько з 01:00 ночі в мене появилась рвота ,нудота,я просто думала що помру,це все ми нуло після таблеток і уколів в домашніх умовах але вибачте мене,я покупець,я маю право на якісний продукт і в будь якому магазині,а ти як продавець ти зобов*язана слідкувати за сроками продуктів якими торгуєш, в продовольчих товарах має бути якийсь порядок ,це все просто так залишати не можна,адже на мому місті може бути саме ваша дитина,адміністрація зверніть на це увагу!!!!

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  •  аватар Автор теми
  • Відвідувач
  • Відвідувач
24 лип. 2018 10:37 #118370 від
Відповідь від у темі Купила рибу у магазині "Людмила"
Звісно, є вина магазину за неналежне зберігання, але ви ж доросла людина і маєте розуміти, що ніякої риби не з холодильника брати не можна, та ще й влітку!! 22.07 якраз така спека була. Риба - один з найнебезпечніших продуктів в плані отруєння.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
24 лип. 2018 22:23 #118373 від Alter Ego
То до кого Ви звертаєтеся зараз, пане/пані Анонімність? Це ж не книга скарг і пропозицій. Зверніться безпосередньо до адміністрації магазину і пред'явіть конкретні скарги. А то сміливі всі анонімно.
Бажаю доброго здоров'я

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.091 секунд
0
репостів
0
репостів