Давайте діяти разом

  •  аватар Автор теми
  • Відвідувач
  • Відвідувач
23 бер. 2017 23:21 - 24 бер. 2017 00:17 #111862 від
Давайте діяти разом був створений
Добрий вечір, прошу допоможіть, прошу вас повідомити і застерігти людей про підроблені антибіотики "Цифтріаксон" фірми "Артеріум", а також прошу Вас навідатись до нас у місто в реанімаційне відділення, до тих людей які мають спасати життя, а на самом ділі ждуть напевно тільки щоб їм заплатили. Хочу розповісти таку історію, яка сталася з нами.

Так сталося, що ми потрапили до реанімації з 7 місячною дитиною ввечері, реаніматолог відразу написав довгий список ліків, капельниць і в тому числі і антибіотик. Мало того що ці реаніматологи більш як пів години ставили катетора, так вони вирішили, що можна і почати давати інші антибіотики а не такий самий як ми отримали вранці у іншій лікарні, коли я запитала навіщо його змінювати і колоти дитину на пробу знов, він невдоволено відповів, чого сюди прийшли, йдіть де були.....

Через деякий час прийшла медсестра і запитала мене чи є в мене кипячена вода розвести ліки дитині, на що я відповіла, що я вперше і не знала що потрібно воду носити з собою і запитала в нею чи в них є, на що отримала відповідь - то ж наша вода, що ваша дитина буде пити нашу воду?, так води я не дочикалася.

За весь час до ранку лікар зайшов два рази і так само медсестра, всі ходять надуті, обурені з поглядом "дайте". На слідуючий день до палати зайшов лор, та такий накуряний, що після його огляду у дитинки голова смерділа аж до обіда, казав відсмоктувати соплі, сказала чи могли б ви показати бо я вперше про таке чую, а в відповідь взгляд на мене потом на медсестру і тупо вийшов, ніби не знати що таке спитала.

Далі прийшли працівники санстанції під обід і почала ені толкувати про закон дезинфікації мого будинку і криниці, на що я відповіла про яку дезинфікацію мого будинку може йти мова, якщо в реанімаційному відділенні до обіду ні разу не провели вологого прибирання, лише протерли столик з медікаментами, в палаті немає кварцера і це реанімація.

Потім зайшла медсестра і спитала чи даю я смекту і таблетки ніфуроксазіду, запитала як давати, у відповідь отримала незнаю ну смекту розводьте в такій кількості води і вказала на 150 грамову бутилочку, а таблетки, запитавши у лікаря, по таблетці 3 рази в день, я почала возмущатись.

Позвали заввідділенням, питаю в інструкції пише давати дітям з 6 років, моїй донечці 7 місяців, то що там пише одне, його можна давати з 6 місяців, добре кажу я як тоді ділити, ділити не треба по таблетці 3 рази в дені, я просто йому сказала, ви не обіжайтесь, але давати їх я не буду, і мені відразу він кинув питання: мамочка у дитини температура є, немає, рве, ні - на інфекційне, розвернувся і пішов. Від ішфекційного я відмовилась пішла до свого дільничого лікаря.

Кололи антибіотики, вже був останній і пішла така реакція дитина сонна, температура, поки лікар оглянула вона миттєво почала синіти, ми знову к нулись до реанімації. Прибігли туди, двері відкриті з самих крайніх дверей хтось крикнув що ви хтіли, врача, почекайте на коридорі зараз я йому позвоню. Короче вже тіпа розібрались, почали ставити катетора знов, ставив його хто хтів, більше години, врач зайшов лише раз, ставлення було як до скотини, вони гнобили, унижали, допоки у відділення не позвонила впливова людина, після того все змінилось, всі закопошились, врачі забігали, навіть сам реаніматолог почав ставити катетора, після чого відразу визвали санавіацію Хмельницького і навіть мені запропонували їсти!

Вже зараз ми розуміємо з чоловіком, що ці, вибачте на слові скоти, безвідповідально відносились до моєї дитини, бо мабуть хтіли провчити мене і показати, що не треба йти їм на перекір, правильно вони щось роблять чи ні. Маючи нагоду висловлюю велику вдячність тій людині, яка телефонувала, хай Бог дає їй і її родині здоровя і всього самого найкращого, за врятоване життя моєї дитини. Потім після візитів різних врачів, вони визвали мене в ординаторську, посадили мене в центр кола, і як у кіно, почали розповідати жахи, яких я не витримала, вибігла до чоловіка....

Санавіація, яка нас забрала, оглянула дитину, всі показники добрі, діагнозів страшних вони не повторяли, відвезши нас в Хмельницьк направили до інфекційного де нас ввечері прокапали і все., наступні два дня вкололи і інші два дня ми просто відпочивали, "БО В НАС ДУЖЕ СЕРЙОЗНИЙ ДІАГНОЗ ВИНЕСЛИ ШЕПЕТІВСЬКІ ФАХІВЦІ".

Хочу, щоб знали не лише Шепетівчани, а й люди найближчих районів, не йдіть до них, не платіть їм гроші, вони уже зажерлись, краще ті гроші потратьте на дорогу туди і назад, біль вам нічого не треба. В хмельницькій обл. лікарні (в інфекційному) ви тільки переступаєте поріг вам відразу запропонують воду кипячену відстояну і холодну і гарячу, їсти дають і для мами і для дитини окремо, голубці, супи, молочні каші, мясо, чай з хлібом, маслом і сиром. Кожна працівниця має особливий підхід, зїсте потом, нагріти, вони все зроблять. В палаті вологе прибирання і кварцування 2 рази, при чому в кожній палаті своє відро, тряпка і швабра, при тобі набрала води, пила, вилила і пішла. В палаті туалет, гаряча вода.... що говорити завжди привітні, усміхнені, вислухають, порадять, допоможуть і головне лікування там безплатне і ніхто не ходить надутий і робить свою роботу одчепно, бо їм не дали в карман.

Прошу Вас шановні висловіть будь ласка вдячність всім хто допоміг одужанню моєї дитини, нехай Бог їм дає великого здоровя, а також проведіть незнаю як правильно рейд по знищенню цього вбивчого антибіотика, і будь ласка дуже вас прошу відзніміть нашу реанімацію, як там ходять взуті і в куртках з мехами з вулиці, нехай туди прийде санстанція і закон, нехай задумаються, не все можна взяти силою, наглістю, безвідповідальністю, і що гроші не просто так даються їх треба заробити. Я дуже надіюсь на зміни і порядок, бо якщо всі будуть мовчати то таке воно і буде, знаю що може колись мені прийдеться ще може звернутись до нашої реанімації, але іншого виходу немає, мовчати не хочу, не хочу щоб мучились люди а особливо дітки, бо наші врачі стали панами і дуже хочуть халявних грошей, за свої куплені дипломи, чи за посаду, бо мама голова, чи папа зам.

Допоможіть будь ласка, прошу Вас, надіюсь на Вашу підтримку, з повагою Світлана.
Останнє редагування: 24 бер. 2017 00:17 ким Dj Os.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Іван
  • Іван аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
14 трав. 2017 23:59 #112532 від Іван
Відповідь від Іван у темі Давайте діяти разом
Який керівник такі й лікарі.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.095 секунд
0
репостів
0
репостів