Байдужість лікарів! Силіцея

  • max
  • max аватар Автор теми
  • Новачок
  • Новачок
Більше
07 груд. 2015 16:52 - 07 груд. 2015 16:58 #103866 від max
Не рідко в такий сезон діти починають хворіти !Почалося з того, думаю піду до Силіцеї щоб послухали мою дитину і призначити їй лікування! Телефоную з мобільного на стаціонарний..Доброго дня- мені потрібно послухати дитину, натомість чую як жінка на проводі з іншої сторони трепече про аналізи з кимось іншим ,десь хвилину!Повторюю спробу-Доброго дня -мені потрібно послухати дитину,у відповідь -зателефонуйте через 10 хвилин :angry: ! Гаразд! Телефоную пізніше- чекав 3хв. поки вона кудись добіжить :angry: :angry: ! Так от прийшов наприйом до жінки мабуть там глав-рач ,обяснив ситуацію у дитини вологий кашель,і що ми давали своїй дитині сиропи від кашлю.. Послухавши вона каже,що нічого нехрипить все добре все чисто, і перестаньте давати сиропи...дайте чаю і пийте мукалтин! Вся розмова з провіркою заняла хв.8 ..заплатив я 170гр за нехилий прийом :ohmy: :blink: :blink: !!! І ,що ви думаєте дитині стає через два дні гірше при тому, що на вулицю ми невиходили більше!! Веду у поліклініку і тут бац ,лікар у вашої дитини бронхит який прослуховується дуже добре,хрипи з двох сторін.. :ohmy: призначили сиропи і казали ,що дарма перестали давати! Колись там в Силіцеї ще впарювали гемеопатичні таблеточки за 20 гр-казали дуже добрі, провірені, може хтось впізнає ,від яких дитина рвала один раз так,і жалію що взяв :sick: :angry: , а як прочитати в неті то така Х..я вибачте чо очі на лоб повилазять! Було дві баночки одну кудись викинув лишилась одна фото знизу прикріплю! Ознайомтесь!!!!!!! !А тепер задумайтеся, яке-це по перше здирництво з людини,комусь і немалі це кошти 170,а ще + аналізи ,а там далі прийти щоб тобі ці аналізи розшифрували ще 170 поклади, і вдруге мабуть байдужість до наших дітей :angry: :angry: ! Бізнес є бізнес! Тому мабуть крім аналізів там більше хорошого нічого, або можливо навіть і чай принести замість мочи -то покаже ,що все добре! Нездивуюсь! Вірішувати кожному своє,йти чи не йти! А провірити їх теж не мішало на їх проф-придатність!
Долучення:
Останнє редагування: 07 груд. 2015 16:58 ким max.
Ці користувачі подякували: Dj Os

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
07 груд. 2015 17:10 - 07 груд. 2015 17:11 #103867 від Helga
Відповідь від Helga у темі Байдужість лікарів! Силіцея
Думаю, що сенсу скаржитись обласному педіару нема, бо вони (Понятовська і Добровольська) подруги. Богомолець Ольга: 067 50 48 082.
Останнє редагування: 07 груд. 2015 17:11 ким Helga.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • max
  • max аватар Автор теми
  • Новачок
  • Новачок
Більше
07 груд. 2015 17:25 #103868 від max
Відповідь від max у темі Байдужість лікарів! Силіцея
А ніхто нікому і нескаржився! Вони навіть незнають що ми були у Силіцеї!

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  •  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
07 груд. 2015 17:35 #103869 від
Відповідь від у темі Байдужість лікарів! Силіцея
Повністю з вами погоджуюсь. Була там в серпні з дитиною. Записались на УЗД серця. Записались на 10:30 год , а під кабінетом прождали ще годину. Зробили УЗД, сказали, що все нормально, але добре було б пройти обстеження всіх органів і здати аналізи. Отож написали мені на листку ще, що пройти і сказали пройдіть до каси запитайте скільки це буде коштувати і можете на завтра записуватись. Ми туди більше не зверталися. Які нам було потрібно здати аналізи, ми здавали в Хмельницьку.
В мене також склалось враження, що там головне " здерти" по-більше грошей.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Demchuk
  • Demchuk аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
07 груд. 2015 19:04 #103872 від Demchuk
Відповідь від Demchuk у темі Байдужість лікарів! Силіцея
Був я в Силіцеї в серпні, була проблема з ногою. Потрапивши до травматолога, він поставив діагноз вивих, заплатив я 100 грн за консультацію і 150 за мануальну терапію, після чого покульгав я додому. Минув тиждень, але ні біль, ні запалення не зникло і тоді я пішов до міської лікарні, де мені діагностували тріщину.

P.S У Силіцеї мова про рентген навіть не йшла.

[SIGPIC][/SIGPIC]

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • veeksa
  • veeksa аватар
  • Молодший учасник
  • Молодший учасник
Більше
07 груд. 2015 19:44 - 07 груд. 2015 19:49 #103873 від veeksa
Відповідь від veeksa у темі Байдужість лікарів! Силіцея
Як це не смішно звучало,але на днях зі своєю дитиною я зіткнулася з дуже схожою ситуацією, і теж 170 гр. Але можливо діло не так в грошах,як а у недотриманні нормальної послуги за ці кошти.А зробить такий аналіз,а зробить ще такий..;(( мабуть у них можливо як конвеєр,аби скоріше, якесь недбальство.Нерозумію! Колись був випадок ще й з узі у них. Прийшла з проблемою пухлини в грудях,щоб дізнатись хоч що це- перед тим питаючи чи вони мені в цьому допоможуть дізнатись,?так звісно! В итоге, у вас пухлина...Дякую я і сама знаю, що пухлина..питаю яка? - незнаю!Вам потрібно узі ще щитовидки зробити,може проблема там! Ех..потрачений час..нерви..Викинуті на вітер гроші. Так сказать смотрю в книгу -вижу фигу!!!

А чо я ? а я ничо .. другие вон чо и ничо,а я чуть чо и сразу вон чо ♥!!
Останнє редагування: 07 груд. 2015 19:49 ким veeksa.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • vasyok
  • vasyok аватар
  • Учасник-експерт
  • Учасник-експерт
Більше
08 груд. 2015 10:05 #103879 від vasyok
Відповідь від vasyok у темі Байдужість лікарів! Силіцея
Роки 4 тому прийшли в поліклініку з малою і випадково потрапили не на дільничого педіатра, а на іншу лікарку(ПІБ не памятаю), так як малій тоді було пів року і після огляду сказали, що дитина не сидить а має і розвивається не так і ваги не набирає - дали направлення до другої лакарки а та відправили на УЗД, при цьому наголосила, що УЗД платне і черга там велика тому краще іти в сіліцею там дешевше і черги немає. Перший неприємний сюрприз чекав коли ціна виявилася вдвічі дорожча тої яку нам називали в поліклініці, потім після УЗД яке проводила сама директорка, де вона нічого не знайшла нам сказала, що ми запустили дитину, не приділяємо увагу її розвитку і взагалі мала розхвивається погано і для нормального розвитку їй потрібна тривала реабілітація і у них є відповідні фахівці(в поліклініці таких немає), тому якщо ми хочимо здорову дитину швидко до них на реабілітацію, і на превеликий подив до нас в кабінет заходить лікар яка нам дала направлення на УЗД в сіліцею, і мені говорять а от і лікар який буде проводити реабілітацію, після озвучення сумми мої очі ледь не вийшли з орбіт, після чого ми чемно подякували, заплатили кошти за УЗД і наступного дня прийшли до дільничого педіатра, вона подивилася на дитину, вислухала нас, заспокоїла і дала направлення на масажи в водолікарню, де їх зробили безкоштовно, і після яких дитина почала сидіти а потім і ходити. Оті шарики які там дають нічим не допомагають і можливо не шкодять, але проблема, що людина нехтує медициною і запускає хворобу, і дуже часто допомогти вже пізно. А стосовно лікарів в сіліцеї я написав вище а висновок нехай кожен зробить сам.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  •  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
08 груд. 2015 13:00 #103883 від
Відповідь від у темі Байдужість лікарів! Силіцея
Щось колись таке чули що ніби там дитину на онко лікували,чи вони небачили що у неї серйозна проблема! Лікують так що залікувати можна!

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  •  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
08 груд. 2015 15:26 #103886 від
Відповідь від у темі Байдужість лікарів! Силіцея
Я считаю,что вынося на обсуждение тему "Байдужість лікарів!Силицея" автору следовало через запятую еще написать и ЦРБ со всеми его отделениями,так было бы честнее и не попахивало бы "заказным" недовольством населения. Перед тем как изложу свою точку зрения на данную проблему,скажу сразу- медработником не являюсь, в Силицее не работаю.Но это ЕДИНСТВЕННОЕ медицинское учреждение в нашем городе услугами,которого пользуется вся наша семья, благодаря тому,что в свое время поверила ВРАЧУ Понятовской Ирине Петровне и с тех пор лечу детей только гомеопатическими препаратами. Причем лечить пришлось от мокрой астмы,полученной "благодаря" бездарности наших педиатров,которые с первых месяцев жизни лечили все простуды антибиотиками,убивая иммунитет. Я очень благодарна ,что есть единственный медицинский центр,куда приходишь и понимаешь,что не все еще потеряно в нашем городе. Профессиональные,внимательные врачи, супер оборудование,чистота,внимание.Хотите почувствовать разницу - зайдите на прием в нашу поликлинику. Вас встретит неприветливые медсестры в справочном бюро,а если попадете на время обеда,то еще придется подождать пока они отрапезничают. Затхлый запах, про услуги медицинские сказано многое - основной месседж "не подмажешь не поедешь", лекарство покупать только в тех аптеках,где скажет врач(откат то он должен получить),дополнительные услуги - вам будут дарить "Ветхий Завет" и все это под соусом - дескать а,что вы хотите медики мало получают зарплаты.(но берут за все взятки)
Как говорится,каждому свое,каждый выбирает свой уровень обслуживания, кому европейский,кому совковый но наводить напраслину на коллектив "Силицеи" не стоит., не красиво.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  •  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
08 груд. 2015 15:32 #103887 від
Відповідь від у темі Байдужість лікарів! Силіцея
Если вы считаете, что там работают не профессионалы своего дела, то вам лучше ходить в городскую больницу, где большинство врачей тупо сидят и протирают штаны, потому что им главное, что бы у них было меньше пациентов, где нету особого отбора кадров, работают хр*н знает кто (не спорю, есть очень хорошые акушеры-гинекологи, хирурги, травматологи, но таких по одному) , где врачи получают копейки и готовы втюхать вам любой препарат, за который им заплатила фарм. корпорация. :huh: А ещё лучше лечите себя и своих детей дома, тем более сейчас очень "популярна" уринотерапия :lol: ;)

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.190 секунд
0
репостів
0
репостів