Новорічний марафон або репортаж із пекла.

  • arfe6
  • arfe6 аватар Автор теми
  • Старший учасник
  • Старший учасник
Більше
28 груд. 2016 21:16 #110269 від arfe6
Сьогодні ,дуже,знакова дата для мене. 11 місяців ,як моє життя стало пеклом! Так,вже 11 місяців знищують мене та мою родину! Знищує шиномонтажник (Митроп. Шептицького 3а),бо купив ту буду під мою хату. Погані люди оговорили мене,пояснили,що знищити мене та мою родину буде просто! Тількі не дуже розумні люди ,можуть думати,що їхній опонент дурніший за них! Розомні ,думають,що опонент може будти розумнішим.

Там (Митроп. Шептицького 3а) не може будти,взагалі нічого,бо там перехрестя,буда стоїть,майже на дорозі,стоїть без паспорту! Та який там може будти паспорт,там ніхто,ніколи не дасть жодного дозволу! Там немає навіть договору про постачання електроенергії,бо немає дозволу РЕМ! Стоїть на дорозі,такий собі МАФ( мала архітектурна форма,залізна буда без фундаменту),все це зветься шиномонтажем,та ще є вивіска,що обслуговуються фури(грузовий ,багато тонажний транспорт)! То є знущання над всіма Законами нашої країни,навіть регіону!

З 16 грудня мої кати вирішили,що мою родину потрібно знищити до дня Святого Миколая! " Жахали" тими електромагнітними установками, з двох сторін вдень,та вночі! Це сусід з 5 номера Митроп. Шептицького лякав мене,що як "жахнуть" з двох сторін( з другої сторони 1 номер),то до ранку зашкваримося! Три дні шкварили та "жахали" ,було дуже складно,але вижили,правда,загинули мої горобчики! Так ,ми їх з мамою спасли після однієї сильної електромагнітної атаки,вигляділи, то були 2 горобчика та одна горобчиха! Шкода неймовірно! Мама не може говорити про них без сліз! Їх було троє на весь квартал! Все живе,вже,давно,загинуло! В мене в хаті немає жодного павучка! Навіть маненького! Все,давно загинуло! Нас "жахають"(коли залізничники зробили з моєї хати лампу) з 22 серпня! Правда,місяць тому,як я стала відключати електрику,а шиномонтажник немає договору,сидить на мої шкурі,як вошь на кожусі,він сказився,та наставив тіх установок по моїм наївним сусідам з 1 та 5 номерів(Митроп. Шептицького),мій номер 3! Так вони себе ледь не позводили! Тепер стали скромнішими: роблять всякі засідки для мене.
Служать хлопці(1 та 5 номери Митроп. Шептицького ) шиномонтажнику,допомагають знищувати нас,заробляють собі індульгенції! Зароблять!!! Вивіска про шиномонтаж для грузового транспорту вже є! Тільки вивіска та буда!!! Мій заїзд,весь час заблокований! Там 55м кв. для заняття бізнесом разом з будою!!! Немає там землі,стоянки,каналізації( справляють нужди в мене під вікнами,та в моїх сусідів!) . Санстанції байдуже! До моїх сусідів не доходить,що їхніми руками знищують мою родину,а потім знищать їх,як нащіх вбивць! Тепер вони змінили тактику!
Пару днів тому,сусід з першого номера поставив ялинку,начіпив китайську герлянду та як став миготіти нею,два дні миготів, але не забував працювати своїми двума електромагнітними установками через супутникову антену! Спеціаліст побачив одразу то все,я навіть не встигла нічого сказати! Але ті установки,якими вони знищують нас,досить старі,вони їх (сусідів моїх)знищують більше,ніж нас! Ми, ще, робимо профілактичні заходи,хата наша більша за їхні разів в два! Шансів вижити більше.

Вони (мої сусіди) відчули всю "радість життя" з тими установками,то тепер ,трохи змінили тактику! Вони роблять спроби ловити нас на нашому подвір"ї!!! Мене ловити на дорозі! Сусід з першого номера ,дуже,акуратно вибрав в мене за гаражем сілікатний кірпіч(там було сотні дві,тепер,штук 40),залізо,арматуру,всього лишив по чуть,та звернув все на сусіда ,що сидів тюрмі! Але я знаю,що той сусід,ніколи,ні в кого з сусідів нічого не крав! В них не заведено красти там ,де живуть! Я тут прожила ,майже ,все життя,я знаю,хто що може!
Сусід з 1 та з 5 номерів(Митроп. Шептицького) тепер висліжують нас ще з двома (не бачила облич) ,коли ми заснемо,щоби вдертися в хату! Сусід з 1 номера сігналить сусіду з 5 номера світлом,коли ми вимикаємо світло! Я мушу дивитися за ними! Вчора,в ночі, я вімкнула телефон,щоби подивитися скільки годин,як сусід з 1 номера,почав подавати знаки світлом,що до грабежу,чи то вбивства готовий,він подумав,що з 5 номера сусід,вже в мене в хаті! То був жах! Мама не може дійти до тями! Вони роблять все,щоби знищити мою родину до Нового року!
Ми всі живемо на своєму світі! Ніхто не живе ні на чиєму! Тільки Бог знає та вирішує кому та коли йти!

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
28 груд. 2016 22:07 #110270 від Dj Os
Друзі, як гадаєте, чи буде правильним заблокувати акаунт Тетяни?

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • LuK
  • LuK аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
28 груд. 2016 22:46 - 28 груд. 2016 22:53 #110271 від LuK
ти теж працюєш на шиномонтажника??? :P
Та не потрібно , може в флудилку?
Але якщо в бан , то спочатку я хочу взнати як Тетяна визначила стать горобчиків?
По аналізу ДНК молодого пера чи по мазку з клоаки?
Останнє редагування: 28 груд. 2016 22:53 ким LuK.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Vent
  • Vent аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
29 груд. 2016 06:51 #110275 від Vent
І сміх і гріх.

Я знаю трохи таких людей. Якщо то на справді вона вірить в те що казало то жахливо для неї, але якщо тролить то дуже вдало.
Видаляти не тре. В любому з випадків її діяльності це корисно і віддушина для неї, та і нам є що почитать )

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
29 груд. 2016 08:29 - 29 груд. 2016 08:30 #110277 від pan_volodymyr
А чого, вона матюки не гне, розказує про свої проблеми.
Нехай буде. Тільки шиномонтажники чогось мовчать, цікаво було б їх послухати.
В мене теж є знайомі з "закидонами",
Побачили, що сусід сателітку поставив, то в них вже і голова болить і почувають себе погано і все таке.
Довелося довго впевнювати, що там нема ніякого випромінювання і від мобілки шкоди більше ніж від тої сателітки.
Останнє редагування: 29 груд. 2016 08:30 ким pan_volodymyr.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  •  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
31 груд. 2016 16:04 #110307 від
Шановна ,кидайте палити!!!!

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.130 секунд
0
репостів
0
репостів