Пошук подій поряд з вами ...
жовт., 2017
Події за місяць
жовт.
07
  1.   Cпортивні події
  2.    Публічне
  1.   7 жовт., 2017
Запрошуємо на міні-футбольний турнір Футбольний Врожайний Фестиваль NRG (в рамках FARE Football People action weeks) у село Вишневе Шепетівського району за участю 10 дитячих, жіночих та чоловічих місц"..

Запрошуємо на міні-футбольний турнір Футбольний Врожайний Фестиваль NRG (в рамках FARE Football People action weeks) у село Вишневе Шепетівського району за участю 10 дитячих, жіночих та чоловічих місцевих команд з сіл Шепетівського району: Вербівці, Коськів, Чотирбоки, Саверці, Мокіївці, Ленківці, Судилків та з міст Шепетівка та Київ.

 

За результатами ігор відбудеться нагородження переможців, а між іграми ми проведемо відкритий урок футболу для дітей та всіх бажаючих. На встановленій фотозоні всі бажаючі зможуть сфотографуватись та залишити собі пам’ять про яскраву спортивну подію.

 

На турнірі буде працювати вулична кухня від команди небайдужих «Людина з великим серцем», які будуть годувати смачною їжею. Всі виручені кошти підуть на лікування маленького шепетівчанина Владислава Вороб’я.

Ідея цього фестивалю народилась доволі випадково, коли члени команди допомагали один одному в збиранні врожаю та у вільний час зіграли з місцевими хлопцями в футбол. Не секрет, що ставлення до жіночого футболу в нашій країні, а особливо, в маленьких містечках та селах якщо не негативне, то принаймні доволі насторожене. Футбол все ще вважається чоловічою грою і дівчата, що в нього грають, є предметом щирого здивування і подальшого жвавого обговорення. Ми як раз вирішили скористуватись такою незвичністю, запросити місцеві команди зіграти з нами і довести, що футбол - це спорт для кожного.

 

Дістатись місця проведення турніру можна будь-яким автобусом, що йде на Хмельнийький або Старокостянтинів, зупинка "Вишневе"

  1.   1
жовт.
20
  1.   Театральні вистави
  2.    Публічне
  1.   20 жовт., 2017 18:00
Тільки з 20 по 22 жовтня! Цирк на воді Shekera запрошує глядачів поринути у неймовірний світ загубленого міста! Українські глядачі стануть першими, хто в рамках міжнародного туру побачить дива світу"..

Тільки з 20 по 22 жовтня!

Цирк на воді Shekera запрошує глядачів поринути у неймовірний світ загубленого міста!

Українські глядачі стануть першими, хто в рамках міжнародного туру побачить дива світу ALAZANA!

Нова програма цирку Shekera - це фантастичні герої, які перетворять арену на квітучі джунглі ALAZANA та разом з дівчинкою-мрійницею Жизель і тропічним велетнем проведуть глядачів його найпотаємнішими стежками. 

А також на Вас чекає найбільший дракон у світі, з країни ALAZANA!

Придбати  білети на наше шоу Ви можете:

Центральна каса цирку — у міському парку, з 9.00 до 20.00;

 

Телефони для довідок: +38(099) 109-19-09;   +38(098) 109-19-09.

Купуйте квитки вже зараз на нашому сайті - http://www.shekera.org

 

Поспішайте побачити все самі, інакше 100 разів почуєте від тих, хто бачив!

Ми чекаємо на зустріч з Вами у Вашому місті!

  1.   1
  2.   Шепетівський па"..
На цю дату немає доступної події.
Неможливо завантажити підказку.
0
репостів
0
репостів