П'ятниця, 29 вересня 2017 — Сайт міста Шепетівка

28 вересня місцевиий мешканцець у рибальському костюмі ходив дном водойми та ловив раків, чоловік навіть не здогадувався, що під ним лежить цілий бойовий арсенал. Подія сталась у Шепетівці неподалік вулиці О. Ємця.

Міська бібліотека для дітей влаштувала "бібліотечну галявину"
Розділ Культура

29 вересня міська бібліотека для дітей влаштувала бібліотечну галявину «Святкуйте з нами! Читайте у нас! Місце зустрічі – бібліотека!». День відкритих дверей з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек  видався напрочуд вдалим. Сонечко з ранку посміхалося і теплими осінніми променями неначе запрошувало до святкової бібліотечної програми.

26 вересня відбулось засідання ХХV сесії Шепетівської міської ради VІІ скликання. На  засіданні був присутній 31 депутат та  розглянуто близько 50 питань порядку денного. Про це повідомив Інформаційний відділ органу самоврядування.

28 вересня о 20:05 до Служби порятунку міста Шепетівка надійшло повідомлення про пожежу в покинутому житловому будинку в с. Судилків. На місце пожежі одразу було спрямоване чергове відділення 21-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС у Хмельницькій області та місцева пожежна команда села Судилків.

0
репостів
0
репостів