Розмір шрифту: +
4 minutes reading time (701 words)

НЕ ВІДДАВАЙ СВОЮ ЖИТТЄВУ ЕНЕРГІЮ

Кожен день ми стикаємося з людьми, які хоч і не запускають руку нам у кишеню, але націлюються на те, чого ні за які гроші не купиш. У нас постійно крадуть життєву енергію, але чому це відбувається і як зупинити вампіра - нас, на жаль, в школах не вчили.


Ні для кого вже не секрет, що людина - це не тільки матеріальне тіло, але і сума енергій, багато з яких відомі вченим вже давно: це електричні випромінювання мозку, нейтрони, з яких складаються атоми, і, звичайно ж, біоенергія або біоплазма.


Біоенергетики стверджують, що люди обмінюються енергією завжди, навіть коли сплять або мовчать. Взаємодію нашого енергетичного поля з чужим ми відчуваємо підсвідомо і реагуємо зміною або настрою, або фізичного стану. Якщо вам з людиною легко і приємно, якщо вам є про що помовчати, значить, енергетичний обмін у вас налагоджений прекрасно, ви «підживлюєте» один одного, і обидва від цього виграєте. Але якщо ви відчуваєте роздратування, різку втрату сил, тривогу або навіть раптову біль, значить, поруч з вами знаходиться пожирач енергії.


Біоенергія необхідна кожному, як кров і лімфа. Але часом її катастрофічно не вистачає. Причин подібної недостачі може бути декілька. Це: важка хвороба, старість, сильна втома. Однак ніщо так не вимотує людей, як негативні емоції: роздратування, гнів, злість, почуття провини, ревнощі. Саме вони створюють «дірки» в нашому енергетичному полі, і саме через них «витікає» сила. А втративши багато своєї енергії, люди неминуче приймаються шукати, як би заповнити її запаси.


У спокійних, радісних людей біополе урівноважене і нагадує золоте яйце - в такій «шкаралупі» важко зробити пролом. Адже саме в цьому і бачить своє завдання зголоднілий «вампір», тому він постарається вивести потенційну жертву з рівноваги. Рецепт невигаданий: вас постараються роздратувати. У нападі гніву ви самі виплеснете емоції і з ними - більшу частину енергії.
Отримати бажане «частування» можна і через переляк: страх формує «дірки» в аурі людини. Проникаючи крізь них, енергетичний ненажера і починає свій бенкет.

Частенько ми лягаємо на жертовний вівтар добровільно! «Мені крім тебе нема до кого звернутися», «я така нещасна», - хто з нас, бачачи сльози друзів, не поспішав з своїми порадами? І ось уже ви розкрилися, і ваша енергія йде з вас, як з пробитого газового балона. Після роботи «жилеткою» завжди відчуваєш страшну втому і байдужість до всього.


Нерідко вампіра ви можете виявити і в ще більш близькому оточенні. Якщо ви потрапляєте на звинувачення, мовляв, ви погана мати, батько або негідна дочка,син то втрачаєте сили на самобичування. Це і відкриває дорогу вампірові-родичу. Ніхто з близьких не ставить перед собою мету - відібрати у вас побільше енергії і нашкодити. Це відбувається на підсвідомому рівні. Позитивний же момент спільного життя полягає в тому, що сім'я автоматично «живить» нас енергією в разі потреби.

Яким би гармонійним не був енергетичний баланс подружньої пари, від несподіваних збоїв не застрахований ніхто. Стривожені дружини відчувають: з чоловіком щось не так, але зрозуміти, в чому справа, не можуть. У більшості випадків, бачачи, що чоловік став вкладати у відносини менше особистої енергії, дружина «ставить діагноз»: розлюбив.
Не поспішайте бити тривогу і пред'являти претензії. Подумайте, з чим можуть бути пов'язані ці зміни: можливо, чоловік став втомлюватися на роботі або прихворів, причиною може бути і кризова ситуація на виробництві, і проблеми з родичами. Часто чоловікові просто потрібен відпочинок, психологічний комфорт або усамітнення. Так допоможіть йому.
А ось скандал - самий безвідмовний спосіб викачати з людини побільше життєвої енергії. Спустошеність, яку згодом відчуваєш, викликана аж ніяк не обміном образливими словами, а втратою значної кількості сил, що пішли на підживлення кричущого. І якщо саме ви є регулярним привідником скандалів, то можна сміливо стверджувати, що ви «харчуєтеся» за рахунок жінки, чоловіка, сина, дочки, батька і т. д.
У багатьох сім'ях скандали стають частим явищем через те, що подружжя не знає іншого способу обмінюватися енергією. А між тим він - у простій розмові, в заняттях любов'ю, у спільних прогулянках…
Як це не парадоксально, але зарядити енергією можуть і фізичні навантаження (біг, тренажери, плавання і т. д.). Головне - не перестаратися. При можливості ходіть босоніж по траві, споглядайте вогонь або проточну воду, не відмовляйте собі в походах на природу. Спілкування з деревами і квітами відновлює вашу душевну рівновагу.


До речі біоенергетики стверджують, що наші недоліки - це петельки, за які вампір, накинувши свої щупальця, тягне нашу енергію. Так що бути гарним, добрим, милим - значить забезпечувати власну енергетичну безпеку.
ЭКСКЛЮЗИВ "ГОРДОНА"
Сільське господарство з приходом 3G вже ніколи не ...
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Четвер, 25 квітня 2024

0
репостів
0
репостів