Розмір шрифту: +
1 minute reading time (245 words)

10 днів до майстер-класу

10 днів до майстер-класу

Привіт всім)

Хотілося б написати, що весна вступила у свої права, сонечко нас гріє теплим проміння, "ура" - прилетіли лелеки. Але за вікном пролітають сніжинки і, здається, сьогодні намерзлася більше, ніж взимку))

Якою б не була погода, незабаром у нашому місті відбудеться цікава й корисна подія: майстер-клас відомого київського фотографа Олександра Задираки. Олександр - справжній професіонал, досвідчений фотограф із 30-літнім стажем. Серед його клієнтів такі українські знаменитості, як брати Клички, Андрій Шевченко, Олег Скрипка, Гайтана, Софія Ротару та багато інших. Він автор книги з фотографування НЮ, переможець та лауреат багатьох міжнародних та всеукраїнських конкурсів.

Олександр підготував насичену програму, з якою можна ознайомитися на сайті abuket.com.ua

Майстер-клас відбудеться в сучасно-обладнаному конференц-залі Шепетівського цукрового комбінату. Кожному учаснику буде надано відео майстер-класу, що дасть змогу переглянути важливі моменти навчання вдома і не один раз. 

Вартість квитка зараз складає 120 грн. Але, УВАГА! після 20 квітня участь у навчанні дорожчає до 140 грн, а за два дні до майстер-класу - до 200 грн.

Тому не баріться, замовляйте участь вже зараз, адже це інвестиції у вашу майстерність. Бо тільки від рівня ваших навичок залежатиме рівень ваших клієнтів. І якщо ви не вкладатимете в себе, в вас не будуть вкладати ваші замовники))

 

Діє СПЕЦІАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ для школярів. 50% вартості квитка відшкодовує партнер і спонсор заходу - Шепетівський цукровий комбінат.

 

Будь ласка, зверніть увагу: ДАТУ МАЙСТЕР-КЛАСУ ПЕРЕНЕСЕНО НА 29 КВІТНЯ.  Отож 10 днів залишилося, щоб прийняти рішення.

Деталі на сайті abuket.com.ua або за телефоном 067 863 41 33

 

 

Як отримати Субсидію?! Знай!!
Субсидії
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Субота, 20 квітня 2024

0
репостів
0
репостів