Розмір шрифту: +
1 minute reading time (147 words)

Зміни до ПДР у великих містах та хабарі ДАІчникам

Державтоінспекція запровадила зміни для впорядкування дорожнього руху у великих містах. Відтепер, в усіх обласних центрах заборонено паркувати автомобілі під кутом до проїзної частини.

Ставити автівки можна лише уздовж дороги, у визначених для цього місцях. Інакше на порушників чекає штраф – 340 гривень. Поза законом тепер і встановлення стовпчиків, ланцюгів та заторних пристроїв обабіч доріг і на тротуарах. Їх даішники обіцяють демонтувати. А вже влітку, на деяких автошляхах великих міст дозволять їздити швидше. Йдеться про підвищення ліміту до 80-ти кілометрів за годину.

Втім, передусім керівник департаменту ДАІ обіцяє боротися з даішниками-корупціорнерами.

Начальник департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко пригрозив: "В разі, якщо інспектор отримає хабар, його безпосередній керівник – командир взводу, чи керівник відділення – буде звільнений з займаної посади. Всі інші керівники понесуть відповідно з десяток покарань. Крім того, у разі хабара отримає покарання начальник управління Державтоінспекції. На перший раз буде догана. В третій раз – звільнений з займаної посади".
Світлове шоу на звичайному хокейному матчі в США
Ваш характер и группа крови
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Середа, 24 квітня 2024

0
репостів
0
репостів