Розмір шрифту: +
2 minutes reading time (311 words)

Зливний бачок Шепетівки

Зливний бачок Шепетівки

Позавчора весь шепетівський сегмент фейсбуку був завалений рекламою невідомо чиєї сторінки які в описі вказали, що це "Сообщество жителей Шепетовки, которым надоел беспредел в городе и стране". Власники вивалили чимало грошей за рекламу і обіцяли розповісти правду про якогось депутата міської ради і його зловживання. Але пильні коментатори одразу запідозрили, що автори навіть не шепетівські.

Очевидно це столичні піарники, які звикли працювати з російськомовним сегментом інтернету, тому і сторінка на російській мові. Забули попередити замовники, що Шепетівка - місто то україномовне. Але то таке...шо ж нам обіцяли:

"Уже завтра мы расскажем про нашего первого героя! Сразу же скажем - это депутат гор. совета. История очень интересная и познавательная. Подписывайтесь! Вы должны знать своих героев в лицо! Мы расскажем о всех: депутатах, предпринимателях, чиновниках, церковниках, предпринимателях и всех остальных, кто преступает закон и обогащается за наш с Вами счет! А пока в комментариях оставляйте фамилии, про кого вы хотели бы услышать."

Ну навіть мені стало цікаво, про кого ж нам будуть розповідати. Але на наступний день тиша...Лише сьогодні на сторінці написали:

"Ми обіцяли вчора публікацію про нашого першого героя. Вибачаємось, але у нас з'явилися нові факти, тому вирішили доопрацювати матеріали. Що стосується Ваших запитань, хто ми. Ми двоє журналістів початківців. Студенти. Імена розкриємо пізніше."

Але насправді, я думаю, авторам попутала карти ось ця новина "У Шепетівці пограбували помешкання міського депутата". Сильно хотілось написати про депутата, який за рік збагатився аж на 30 млн. грн :-) Гляньте фото від новиною, не надто схоже, що це квартира доларового мільйонера чи не так ?;-)

За дивним збігом, в цей же час по поштовим скринькам шепетівчан розкидають агітки енергоінвестовської партії "Сила Громад", де нам знову співають про злочини Свободівської хунти, і депутатів зокрема. Соупадєніє? :-)

Словом, шановні "журналісти початківці", якщо у вас дійсно є докази та факти зловживання депутатів, чиновників, підприємців і тд, то не витрачайте гроші дарма на рекламу. Ми готові на цьому сайті їх опублікувати абсолютно безкоштовно. 

Маю прохання до колег журналістів
Блогеры – асоциальны

Читайте також:

 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Вівторок, 23 квітня 2024

0
репостів
0
репостів