Розмір шрифту: +
1 minute reading time (150 words)

За юних шепетівчанок голосували з Норвегії, США, Італії та... Китаю, Малайзії, Нової Зеландії...

За юних шепетівчанок голосували з Норвегії, США, Італії та... Китаю, Малайзії, Нової Зеландії...

У березні 2014 року в Шепетівці відбулася третя професійна фотосесія переможниць голосування "Старшокласниця-2014". Формат голосування кардинально був змінений: архаїчне вирізання купону з бюлетеню "Афіша*Шепетівка" вкидання його в скриньку замінено на безкоштовне інтернет-голосуання на сайті www.abuket.com.ua.

Така форма не тільки збільшила кількість учасників голосування, а й розширила їхню географію. Дівчат конкурсанток змогли побачити та проголосувати за них відвідувачі з Росії, Казахстану, Білорусі, Грузії, Вірменії, Латвії, Болгарії, Польщі, Італії, Португалії, Іспанії, Німеччини, Норвегії, США і... Китаю, Малайзії й Нової Зеландії.

Отож, в такий спосіб наші українські дівчата прорекламували не тільки свою красу, молодість та фотогенічність, а й наше з вами рідне місто Шепетівка!

Старшокласницям, які вирішили взяти участь у голосуванні, щоб виграти головний приз - професійну фотосесію від відомого київського фотографа Олександра Задираки, нагадую: заявки на участь прийматимуться до 01 березня 2015 року. Деталі на сайті www.abuket.com.ua або у попередніх постах цього сайту.  (на фото одна з переможниць минулого голосування Каріна Швед)

Відгук однієї з переможниць голосування "Старшокла...
Енергоінвест.
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Четвер, 28 березня 2024

0
репостів
0
репостів