Я звичайно не експерт, але за всіма ознаками сьогодні на сонці були сильні магнітні бурі. Інакше як пояснити те, що відбулось, я не можу. Газета День за Днем видала новину під шикарним заголовком "У Шепетівці в міській раді урочисто відкрили ліфт".

Я вже собі почав голову ломати, що в тому ліфті такого унікального. Можливо це якась новітня розробка? Чи може у місті почали виробляти ліфти? Та ні...звичайний собі ліфт. Я аж в календаря поглянув, чи бува не перше квітня за вікном. Та ні, звичайне прохолодне 14 липня.

Тобто на повному серйозі у міській раді відремонтували та запустили колись зупинений ліфт і зробили з цього урочисту подію. А місцеві журналісти про це не погребували написати новину. 

Якщо у місті немає інформаційних приводів, то можливо не варто їх висасувати із пальця? Чи це спроба хайпанути як тиждень тому із будяками на дорозі?

Звичайно видовище веселеньке було, посміялись, але виносити це на головну шпальту...Прекрасно розуміли ж, що це показуха, адже наступним матеріалом в тій же газеті йде коротке, але якісне інтерв'ю, де чітко написано, чому вже кілька місяців не ремонтуються дороги і кому треба за це дякувати.

Чомусь не видно пікетів Авто Євро Сили від судом, який фактично заблокував капітальний ремонт доріг, чи на підприємстві за позовом якого це стало можливим. Заодно би запитали як однією рукою МВМ-13 блокує кап ремонт доріг у місті, а іншою не гребує брати участь у вимушеному тендері із поточного ремонту.

Хайпанули не лише День за Днем, лайк тв теж не погребувало, за вісник не в курсі, на очі не потрапляв.

Колеги, давайте не будемо бездумними інструментами в чийомусь недолугому піарі, бо з такими темпами ми будемо писати про будь які витівки місцевих божевільних, як от про цю пані, що справляла природні потреби посеред Проспекту Миру зоп'ять років тому.

А щодо ліфта, то Михайле Івановичу, це звичайно хороше діло, що за стільки років нарешті офіційно запрацювали ліфти у міськвиконкомі, але подібними урочистостями ви виставляєте не в найкращому світлі як себе так і моє місто.

Ну і окремий привіт Олександру Окуневичу, який користуючись службовим положенням стільки часу не давав пустити цей злощасний ліфт в експлуатацію.