Розмір шрифту: +
1 minute reading time (164 words)

Як позбутись власної гідності?

На питання, яке озвучено в заголовку мого посту легко можуть відповісти працівники нашого міськвиконкому. Для цього варто лише піти працювати під керівництво нашого мера.

Весело спостерігати за поведінкою чиновників, коли "пана" немає на роботі. За відсутності мера вони стають ніби автомати з газировкою. Ні внятних пояснень щодо ваших питань, ні можливості взяти якусь довідку, жодних власних ініціатив... Складається  таке враження ніби вони прислужують меру більше ніж служать шепетівчанам. Дуже часто можна почути відповідь "Сергія Андрійовича немає на місці, я поки що не можу відповісти на ваше запитання"

Як в такій атмосфері можцть генеруватись ідеї щодо покращення життя шепетівчан? Чи пан-мер на стільки ерудована і геніальна людина без якої нічого зробити не можна.

Найбільше прикро з того, що таким чином за свої чиновничі посади цупкіше тримаються не розумні гідні люди, а куці та підлі прислужники, які все життя те і робили, що виконували чиюсь волю, а не свою. Коли гідних людей немає у владі, то і годі чекати гідного життя тим хто цю владу обирав.

Чим цікавляться Шепетівчани?
Книжковий клуб. Продовження.
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Середа, 24 квітня 2024

0
репостів
0
репостів