Розмір шрифту: +
2 minutes reading time (335 words)

Все заради "пєару"

Все заради "пєару"
Декілька дні тому я написав пост про джинсу в наших газетах, який викликав чималий резонанс серед юзерів сайту. Але якось за проплаченою статтею про кандидата в депутати Романа Мацоли, я геть не помітив ще одну, в якій йшлося чи не про головного замовника джинси як в газетах так і на телебаченні.Мова йде про благодійний фонд "Зміцнення громад". Практично щотижня, протягом останніх років, ми можемо прочитати чи подивитись відеосюжет про нові благодійні акції цієї організації. Попри те, що дані матеріали також маніпулюють громадською думкою про фонд та його головного спонсора "Сварог Вест Груп", я не дуже хотів акцентувати увагу на цьому, все таки яку-неяку та користь людям приносять. Але коли вони почали цинічно піаритись на імені героя-шепетівчанина Ігоря Ляшенка, який загинув 19 червня під час бойових дій за Ямпіль та Закотне на сході України, це вже вийшло за всілякі межі.

Все в тому ж випуску Шепетівського вісника вийшла стаття про подорож сім'ї загиблого військовослужбовця Угорщиною на відпочинок, яку проспонсорувала українська діаспора цієї країни. В кінці статті нам повідомляють ось таке:
Ще до поїздки за кордон Олена Ляшенко та Любов Семенчук, мати загиблого, зверталася до благодійного фонду «Зміцнення громад» з проханням посприяти у присвоєнні загиблому військовослужбовцю звання «Почесний громадянин міста Шепетівки». Працівники фонду зібрали більше 200 підписів, відтак 31 липня депутати міської ради присвоїли це почесне звання Ігорю Ляшенку поряд з Миколою Дзявульським, Ярославом Давидовим та Максимом Ковалем.
Але хвилиночку, подібне звернення, ще 22 липня, поступило в міську раду від Шепетівського міського товариства політичних в'язнів, репресованих і членів їх сімей, та було підтримане місцевими депутатами ще 31 липня на сесії.

Прохання ж фонду "Зміцення громад" було особисто зареєстровано працівником фонду в загальному відділі аж 5 серпня.
На що спочатку в усній формі, а потім і в письмовій була надано відповідь, що посмертне звання "Почесний громадянин міста" підполковник Ігор Ляшенко отримав ще 31 липня.

Здається, ну не встигли зі своєю ініціативою, не знали, що звання вже присвоєно, але мати нахабність, через місяць, в проплаченій статті писати, що це сталось завдяки їм...ну просто в голові не вкладається. Все заради піару, нічого святого.

Люстрація - час розплати внутрішніх ворогів Україн...
Открытие Теслы

Читайте також:

 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Четвер, 25 квітня 2024

0
репостів
0
репостів