1-го вересня, знову розпочався навчальний рік для всіх діток нашої держави. Батьки будуть вести своїх діток до школи, для когось це буде вперше, хтось перейде в наступний клас, а хтось в цьому навчальному році вже завершуватиме школу. Нема сумніву, що для всіх школярів це важливий день! Та нажаль не всім діткам пощастило з батьками.

В селищі Петрівське, що в 7-ми кілометрах від Києва, розташована дивовижна організація «Отчий Дім». Це християнська організація, цент соціальної опіки, де живуть діти, які шукають батьків.  Це - добродійний заклад. Люди, які будували його, вклали туди частину своєї душі. Тут у центрі на сьогодні виховують 26 дітей віком від 2 до 16 років. "Отчий дім" став по-справжньому рідним кільком сім'ям, там живуть дорослі, які вирішили влаштуватись на роботу вихователями і прийомні діти, які стали рідними.

Міжнародна благодійна фундація «Отчий дім» нараховує більше 12 відділів, робота яких направлена на допомогу безпритульним дітям та дітям, позбавленим батьківської опіки. Структура фундації складається з Центру соціальної опіки дитини «Отчий дім», табору адаптації безпритульних дітей «Острів скарбів», програми сімейного виховання, відділу по роботі з випускниками, відділу служіння і творчості «Діти для дітей», юридичного, фінансового, адміністративного відділів тощо. За період його існування, через  етапи виховання пройшло 380 дітей. Загалом надано різну допомогу 2400 безпритульним. 

Повна версію читайте тут