Розмір шрифту: +
2 minutes reading time (330 words)

Відповідь на відеозвернення адміністратора пабліку "Підслухано в Шепетівці"

Відповідь на відеозвернення адміністратора пабліку "Підслухано в Шепетівці"
Адміністратор пабліку "Підслухано в Шепетівці" відреагував на мій запис блогу, з викриттям його особи, відеозверненням. Пропоную його вашій увазі нижче.

Не хотілось витрачати дарма час на написання ще одного запису, але пару тез треба окреслити, щоб і Володимир, і користувачі його пабліку, зрозуміли мету мого вчинку.
  1. Метою мого запису була далеко не заздрість. Редакцією сайту ми ведем паблік ВК на 5470 підписників, акаунт ВК на 4885 підписників, з яких перетинаються лише 1167 учасників. В додачу до цього у нас групи в інших соц мережах та сайт, який відвідує щодня від 1000 до 2000 чоловік. Хто кому має заздрити? ;-)
  2. Я не маю нічого проти вашої групи, нехай дітки собі розважаються, вона мені абсолютно не заважає. Просто навчіться вести діалог, а не тупо витирати коментарі. 
  3. Знайди мужність вибачитись за ті погрози та образи, якими ти сипав на нашу адресу. Я викрив твою особу саме для того, щоб ти зрозумів, що за свої слова потрібно відповідати.
  4. Я не зовсім розумію про яку анонімність ти тут говориш? Я пишу під своїм справжнім ім'ям. Акаунтом у ВК користується багато людей, які також не приховуються, те саме стосується і інших соц мереж та сайту. Власник сайту дійсно не афішує своєї особи, але не сміши мене заявами, що ти знаєш хто він, ти і близько собі це не уявляєш.
  5. Ну і останнє, Вова, забудь про рекламу у своєму пабліці. Мало того, що її в тебе ніхто не буде замовляти, з огляду на вік аудиторії твого пабліку, ти ще і не маєш жодного морального права брати гроші за те, що роблять за тебе інші. У нашому випадку ми генеруємо контент, купуємо відео та фото обладнання, арендуємо сервери, адмініструємо сайт, оплачуємо роботу журналістів...саме тому і берем гроші за рекламу. Ти ж просто створив безкоштовно групу і вся твоя робота зводиться до вирішення, публікувати чи ні, той чи інший пост.
Сподіваюсь ти зробиш правильні висновки і ця ситуація стане для тебе уроком. Якщо ж тобі не дійде, то я тобі у вчителі найматись не збираюсь, тим паче продовжувати діалог з цього приводу.
Порадуйте наших захисників домашніми смаколикими!!...
Хто ж адміністратор пабліку "Підслухано в Шепетівц...

Читайте також:

 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Вівторок, 16 квітня 2024

0
репостів
0
репостів