Розмір шрифту: +
4 minutes reading time (719 words)

Відпочинок в Криму. Саки. Туристична база

Цього року я я думав буду відпочивати де хош, тільки не Криму. Бо там немає ні сервісу, ні комфорту, ні адекватних цін. Але так вже вишло шо саме туди і потрапив, думаю комусь да буде цікаво шо там і до чого, тому вирішив розповісти про наш відпочинок. Цього року ми відпочивали в туристичній базі "Прибой", це між містами Саки та Євпаторія.

Для початку хочу згадати не злим тихим словом нашу залізницю. Хтось дуже старанно намагається довести до банкротства, бо такого маразму з квитками ше не було. Шо за місяць шо за день квитків максиум 15 штук, нижні полки взяти нереально. Коли їхали вже поїздом то тільки в нашому вагоні було десь 20 вільних місць. Звідси випливає висновок, шо залізниця спеціально не надає для продажу всі квитки.

Їхати було дуже важко, бо ні в купе ні в плацкартних вагонах не працював кондиціонер, спека нємажлівая, постіль як завжди брудна, у вагоні повно пилюки...коротше жах.

З горе пополам доїхали ми до Саків, дісталися вже нашої туристичної бази "Прибой". На перший погляд при вході база доволі охайна, але коли входиш всередину то тебе охоплює ступор. Таке враження шо потрапляєш на великий базар, а не базу відпочинку. Все набудоване одне на одне, вузькі вулички, майже повністю відсутня зелень, стоїть шум і спека. Як відпочивати в такій атмосфері незрозуміло.

Котедж нам наш теж не сподобався, але не буду його описувати тому що котеджів там багато  і всі різні, з різними власниками. А шо робилося в інших котеджах я не знаю. У нас було дуже спекотно, а також душ і туалет на вулиці.

Ще одна особливість та, що на турбазі дуже гидка вода, від неї смердить незрозуміло чим. Якщо ше прийняти душ можна, то вживати чи навіть почистити зуби такою водою вже не хочеться.

Але попри всі мінуси є в турбази і один плюс - хороший і чистий пляж.

Він знаходився в 30 метрах від котеджу та прибирався кожного ранку. Тому пісочок був чистий, і можна було не боятись поранити ногу. А біля самого моря було есь триметрова полосочка гальки. Народу рідко було дуже багато і ми завжди могли прилягти в затінку під грибочком.

Тепер про харчування, радив би всім шукати комплексі обіди, бо в іншому випадку втрачатимете час або гроші. Не радив би харчуватись в літньому кафе "Малібу" , там дуууже жарко та і кормлять не дуже.

Обов'язково радив би вам відвідати аквапарк "Бананова республіка". Це здається найбільший аквапарк Криму. Не беріть тільки найдешевший квиток на 2 години, бо за 2 години ви не стигнете нічого. Ми брали на 4 години і це було в самий раз, бо і не надоїдало і було достатньо часу відвідати всі атракціони по декілька разів.

В цілому аквапарк мені сподобався. Єдине що ціни у фастфудах та ресторанчиках кусаються і рятувальники не дуже відповідальні, дуже погано дивилися зі дітворою.

Ще ми відвідали знамените місцеве солоне озеро.


Окрім того шо воно дуже мілке, то до того ж через свою солоність там неможливо втонути)) На воді лежиш ніби на дивані)) А коли виходиш з води, то тіло вкривається сіллю, таке враження ніби тебе екстрою посипали, навіть крупинки видно.

Люди там мастилися цілющою гразюкою, але ми не ризикнули, бо не все там так просто. У місцевій лікарні є навіть спеціальне відділення для таких самолєчєній.

Впринципі в Саках більше нічого цікавого нема, саме місто викликає лише сум, воно брудне, гаряче і більше схоже на велике село аніж місто.

Тому весь інший час ми провели вже на самій базі відпочинку.

До речі побачили там ось  таку картину.

Всього 400 грн, 2 години твого часу і голова у тебе буде вся в дрібних косичках)) Ви би бачили із якою швидкістю працюють ці дівчата, при чому в цей час невимушено спілкуючись, ніби нічого і не роблять.

Дуже гарні в "Прибої" заходи сонця. Я не проф фотограф але спробував вам передати краплю своїх емоцій.

До речі на території є охоронюваний маяк. Щоправда дисципліна там по ходжу ніяка. Було весело спостерігати за курсантом який як мавпа сидів на заборі, шкода що не сфотографував.

До речі ввечері там дуже багацько комарів, при чому злих. Мене покусали так, шо шепетівським навіть і не снилося.

Ось так і пройшов наш відпочинок, ми спочатку думали залишатись там більше чим на тиждень, але ціни 150 грн з чоловіка за проживання нам показались задорогими для таких умов. Тому ми поїхали додому і до речі не дарма, бо ось що почало коїтись відразу після нашого від'їзду.

Місце" розташуванн

Що я хочу сказати людям
Анонс інтерв'ю з арт-директором Black Holl

Читайте також:

 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Вівторок, 16 квітня 2024

0
репостів
0
репостів