Розмір шрифту: +
2 minutes reading time (472 words)

Відгуки шепетівчан після виборів

Ура! Нас помітили! Для когось ми стали на заваді. Як болячка в боці. Навіть до панства догадалися написати пане Петре і приписали йому заслуги. Нам в обличчя верблюжий плювок. Мовляв, не лізьте в наші справи, бо ви з кухні… Усі запам’ятайте, якби не молодь Шепетівки – Полодюк не пройшов би. Так, Полодюкові учні зорганізували нас, а не ви, що претеся без розбору в депутати. Запам’ятайте і не подумайте щось лепетати, бо розклеїмо листівки і зробимо написи на стінах, на асфальті про білих і синіх, оранжевих і тих, хто галасує патріотично.
Остапчук Й.

Таке пишуть тільки заздрісники. Змичку села з Шепетівкою ми вже проходили. Нічого нового підпільні політологи не здатні придумати. Тільки заздрощі і ненависть. Ви вже заїжджі патефонні пластинки. Вдаєте, що ви справді про щось думаєте, а зводите до одного – як у тарілку із сметаною ляпнутися.
Коля.

Я у політику поки не пнуся. Але мама просить запитати: для чого попу гармошка, а міськраді секта аграрної Партії. Таких у порядних містах нема. Злі язики кепкують, що в парку культури коноплі будуть вирощувати.
Борис В. з Шанхая

З Шепетовки податківців забирають, робочі місця скорочують, а вам хох мочки…
Працівниця податкової

Стільки біди! Ординська не буде лазити і залякувати, поборами не будуть займатися. Пройде розподіл територій. У Славуті податківці, а в Шепетівці санстанція. Дід Мазай навіть депутатом став. А там всі з торбами ходять.
Т.т. Михайло

На якого біса вам податкова і банкрутка Ординська з її кодлом-дочкою-артисткою в газеті день за днем.
Базюк О.К.


Яка газета, такі її герої. Облиште, переходьте до діла. Комусь вигідно нас розпорошити, на куці проблеми кинути.
Пахар С.

Твої (ваші) балачки, делікатно кажучи, не зовсім грамотні. У школах навчалися за мамині подарунки?В.О.

Не звертайте уваги. Хтось напрошується на комплімент. Правильно сказав Остапчук Й. Будемо продовжувати дискусію. І з «Солідарності» треба засвітити тих, хто страждає синдромом Наполеончика, і в «Свободі» паночки окопалися, але далі прапорів їх не видно і кочовикам з баксами дамо джосу. Усіх останніх трійочників виведемо на ясне сонечко. І розбійників нічних кабаре також… головне, Полодюк Михайло Іванович, бери в команду, не вагайся, своїх молодих спеціалістів, а не від Старих Бейзим до Корецького монастиря за порадою б смотрящих з Києва. Костянтин Іванович Ю.

Шановні сусіди, заінтересувався вашою дискусією. Є у ній раціональне зерно. Будьте наполегливими. Є чимало недоліків. Вт створюєте перепалку одиничними пострілами. Невеличкими колючками я б сказав. Виходьте на відкрите обговорення на місцеве телебачення, районну газету. Так колись робили в Полонному. Пишіть замітки про тих, хто заради вигоди пробився в депутати, обманувши виборців обіцянками, які у функції депутат міськради не входять. Або тих, хто проскочив за коржик , олію. Полончани знають про деяких ваших депутатів. Їх надовго запам’ятали. Я наступного разу передам замітку.
Вчитель-пенсіонер. м. Полонне

Було б добре, якби наша дискусія допомогла Полодюку Михайлу Івановичу без підказок, просувань своїх няньок по партії з агроселюків і цукрового буряку, аматорів торгівлі формувати керівні структури у міськраді.
Базюк О.К.
Електронні державні послуги iGov в Шепетівку!
Все на обсуждение послевыборной ситуации в Городе!
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Четвер, 25 квітня 2024

0
репостів
0
репостів