Два тижні залишилося до кінцевої дати прийому заявок на участь у голосуванні "Старшокласниця-2015". Нагадую, навесні цього року в Шепетівці вчетверте відбудеться боротьба за надзвичайний приз - фотосесію від відомого київського фотографа Олександра Задираки. Дівчата-переможниці зможуть не тільки отримати високоякісне портфоліо, спробувати себе у якості моделі, а й поспілкуватися з майстром, поставити йому запитання щодо професійної діяльності. Загальновідомо, що професія фотографа з розвитком цифрових технологій та інтернету набула нової хвилі популярності.

Деталі читайте на сайті www.abuket.com.ua. (На фото одна з переможниць 2014 року Вікторія Лукашук з фотографом Олександром Задиракою)

 

Ось що пише Вікторія про фотосесію: "Все було якось спонтанно і неочікувано! Спершу я познайомилася з фотографом, бо найбільше чекала цього моменту, адже мені самій подобається фотографувати. Поспілкуватися з таким чудовим майстром для мене було чимось неймовірним... Після спілкування розпочалася фотосесія. Спочатку вона проходила в якійсь ніби скутій обстановці, але згодом я звикла до фотографа, і все було чудово. Після закінчення фотосесії мене переповнювали позитивні емоції! Дякую усім!"

                 Організатор івенту, Алла Бунечко, тел.067 384 88 55