Розмір шрифту: +
1 minute reading time (173 words)

Тим, хто любить фотографувати: не втрачайте шансу!

Тим, хто любить фотографувати: не втрачайте шансу!

Два тижні залишилося до кінцевої дати прийому заявок на участь у голосуванні "Старшокласниця-2015". Нагадую, навесні цього року в Шепетівці вчетверте відбудеться боротьба за надзвичайний приз - фотосесію від відомого київського фотографа Олександра Задираки. Дівчата-переможниці зможуть не тільки отримати високоякісне портфоліо, спробувати себе у якості моделі, а й поспілкуватися з майстром, поставити йому запитання щодо професійної діяльності. Загальновідомо, що професія фотографа з розвитком цифрових технологій та інтернету набула нової хвилі популярності.

Деталі читайте на сайті www.abuket.com.ua. (На фото одна з переможниць 2014 року Вікторія Лукашук з фотографом Олександром Задиракою)

 

Ось що пише Вікторія про фотосесію: "Все було якось спонтанно і неочікувано! Спершу я познайомилася з фотографом, бо найбільше чекала цього моменту, адже мені самій подобається фотографувати. Поспілкуватися з таким чудовим майстром для мене було чимось неймовірним... Після спілкування розпочалася фотосесія. Спочатку вона проходила в якійсь ніби скутій обстановці, але згодом я звикла до фотографа, і все було чудово. Після закінчення фотосесії мене переповнювали позитивні емоції! Дякую усім!"

                 Організатор івенту, Алла Бунечко, тел.067 384 88 55

Корупція міста! ТОВ Шепетівка Енергоінвест
ЗОЛОТЫЕ СОВЕТЫ НИКОЛАЯ АМОСОВА
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Субота, 20 квітня 2024

0
репостів
0
репостів