Розмір шрифту: +
5 minutes reading time (950 words)

На злодієві шапка горить

На злодієві шапка горить

Сьогодні невеличкий глюк публікатора з нашого сайту вилився у нервовий зрив у "великого громадського діяча та бірця за правду" Андрощука Ігоря. Я не знаю як там просувається твої розборки з міською радою, у якої ти вкрав її власність, але я з тобою голубе сизий панькатись не буду. Трішки поясню для непосвяченого читача про що мова.

Як я вже писав вище, коли цього кадра звільнили з роботи за прогули, він поцупив у працедавця офіційні групи в соц мережах. Ворогом номер один я у нього став тоді, коли на сайті було опубліковано новину про його вчинок і вся Шепетівка дізналась, що з це за групи "Шепетівка (Шепетовка) Онлайн". Він спробував огризнутись і навішати людям локшини на вуха, але не вдалось, розуму не вистачило сліди замести.

Так ось сидів собі Ігор в нервовій напрузі, чекав чим там заява міської ради проти нього завершиться. Мені особисто ця непотріб ніколи цікавою не була, але треба ж таке, на нашому сайті ми почали певну модернізацію і наш автопублікатор помилково повторно опублікував в соц мережах пости із блогів на сайті, один з яких був про нашого Ігорюню. Тут наш невизнаний борець за правду і не витримав, вирішив вилити потік лайна і у своїй манері помститися. Цитую пост з його групи.

Олександр Островський дуже сильно переживає, що його сайт та групи у соціальних мережах втрачають популярність(
Ось і намагається бідолашний з одного боку вислужитись перед діючою владою, а з іншого, обілляти конкурентів брудом)))
Напевне, і не задарма старається... Бо ж дружина за якісь заслуги таки отримала посаду директора 1-ї міської бібліотеки. А сайту “Шепетівка” перераховувалися кошти від міськвиконкому за розміщення окремих матеріалів.
При цьому, варто зазначити, що кошти в офіційний сайт міської ради не вкладалися. Простіше ж підтримати сайт вірних друзів, які завжди обіллють лайном кого треба, чи замовити статті у приватній газеті.
Що ж до діючої влади, то цікаво, чому остання книга Полодюка, на якій написано, що видана міськвиконкомом, була не подарована міським бібліотекам (як роблять усі автори), а ПРОДАНА! Мало заробили? Й взагалі, чому там стоїть підпис “видана міськвиконкомом”?! Це можна розуміти, що наші з вами гроші використали як заманеться?
Саш, якщо твоя дружина навернеться у кучугурі снігу, скажімо по Чкалова біля ДНЗ «Дзвіночок»? Ти все одно кричатимеш, що влада у Шепетівці Люкс? І у цьому винна молодь, яка написала заяви і сказала "до побачення, робота в міській раді”?! Чи Ти вважаєш, що тільки один (1) молодий спеціаліст за останні пів року сказав з" мене досить"?! Поцікався, скільки людей звільнилося...

Якщо Островський Олександр Вікторович ще когось обливав чи обливає брехнею та брудом, то цей герой мешкає: *****, тел. ****.

Так ось голубе, як я і сказав я панькатись не буду, ти доплигався до ще однієї кримінальної справи.

За порушення недоторканості приватного життя, а саме за незаконне збирання, зберігання, використання, знищення, поширення конфіденційної інформації про особу або незаконну зміну такої інформації винна особа притягується до кримінальної відповідальності, передбаченої статтею 182 Кримінального кодексу України (далі – КК України):
«Стаття 182. Порушення недоторканності приватного життя.

Незаконне збирання, зберігання, використання, знищення, поширення конфіденційної інформації про особу або незаконна зміна такої інформації, крім випадків, передбачених іншими статтями цього Кодексу, – караються штрафом від п'ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

І ти прекрасно знаєш, що я не жартую. На відміну від тебе голубчику, я не лякаю пустими судовими позовами, будеш реально відповідати за свої дії. І якщо ти гадаєш, що чим яскравіше ти збрешеш тим більше тобі повірять, то ти дуже помиляєшся.

Мене не раз звинувачували в наклепі, брехні, лякали судовими позовами і вимагали зняти неприємні матеріали, таке трапляється коли пишеш незручну правду. Були і судові процеси, але жодний я не програв і знаєш чому? Бо на відміну від тебе я писав саме правду, а не гучну гнилу брехню. Саме тому мені допомагають київські юристи із кількох спілок журналістів, саме тому я плідно співпрацюю з кількома телеканалами.

Я спеціально процитував твій висер у повному обсязі (вирізав лише свої персональні данні), бо мені приховувати нічого і все твоє лайно до мене не прилипне, я кожну тезу можу аргументовано спростувати. Більше того ти забуваєш, що ти не у вакуумі, ти серед людей, які мають власні очі та вуха. 

Так ось голубчику, що би ти собі в уяві не малював і як би ти мені не заздрив, але це тебе журналістом не зробить. Ти звичайне нице чмо, який намагається помститись за своє звільнення. І коли ти тут намагаєшся себе виставити великим громадським діячем, якого переслідує місцева влада, то всі навркуги сміються, бо поки тебе не звільнили, ти полірував дупу місцевій владі найактивніше у Шепетівці. Ти настільки був впевнений у своїх методах роботи, що вже ходив по роботі і казав, що тебе призначать керуючим у справах міськвиконкому.

Це я все до того, що окрім позову за розголошення персональних данних, буде ще один позов про захист честі та гідності і доведеться пояснювати з якого пальця ти висосав такі перли "А сайту “Шепетівка” перераховувалися кошти від міськвиконкому за розміщення окремих матеріалів". 

Ну і наостанок, якщо ти гадаєш, що мене лякає розповсюдження моєї адреси чи номеру телефону, то ти помиляєшся. Звичайно доведется вчергове заспокоювати вагітну дружину, бо за час моєї журналістької діяльності ворогів я собі нажив чимало, але це минеться. Мені боятись нічого, я спокійно ходжу містом, щодня користуюсь громадським транспортом, бо я живу чесно і борюсь лише за правду. А от тобі мстивому брехливому покидьку якось доведеться дивитись в очі людям. Тому то ти і крадеш всі матеріали з сайту у свої вкрадені групи, а не висвітлюєш події особисто. Скільки б ти їх не переписував, але всі бачать, що спочатку вони з'являються на сайті http://shepetivka.com.ua, а потім у тебе.

Словом я тебе вітаю, ти нарешті добився моєї уваги до своєї гнилої персони. І будеш відповідати по повній програмі за свої вчинки.

Городищенський монастир
Особливості спадкування за законом та черги спадку...

Читайте також:

 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Четвер, 28 березня 2024

0
репостів
0
репостів