Розмір шрифту: +
1 minute reading time (254 words)

"Твій внесок сьогодні — єдина країна завтра!" - результати проведення акції

"Твій внесок сьогодні — єдина країна завтра!" - результати проведення акції

Наприкінці липня молодь міста, за ініціативи Молодіжної ради м.Шепетівки, приєдналась до збору допомоги захисникам Вітчизни в східних регіонах України.

Збір допомоги завершився. Були зібрані, як адресні відправлення так і збірні відправлення в гарячі точки. 

Важливість духовенства в сьогоднішній ситуації в країні неоціненна, висловлюємо подяку релігійним громадам, які приєднались до акції:

1) церкви Святих Мучеників Віри, Надії, Любові і Софії Шепетівської єпархії УПЦ;

2) Свято-Михайлівського кафедрального собору УПЦ;

3) церкви Різдва Пресвятої Богородиці УПЦ;

4) Римо-Католицького Храму Воздвиження Святого Хреста;

5) парафії св. Мучеників Бориса і Гліба УГКЦ.

До акції приєдналось багато небайдужих шепетівчан, які відвідуючи магазини та супермаркети міста, клали до коробок з допомогою консерви, чай, каву, цукор, сіль, печиво, згущене молоко, приправи, засоби особистої гігієни (мило, зубні пасти, туалетний папір, станки, піну для гоління, пральний порошок), батарейки тощо.

До акції приєдналось майже двадцять волонтерів, які змогли виділити свій час і у вільний від роботи час роздавали інформаційні листівки про благодійну акцію.

Висловлюємо щирі слова подяки та підтримки усім активістам, зокрема: Оксані Саясіній, Ірині Погребняк, Ані Федорчук, Яні Гурській, Яні Бичківській, Сергію Калмазану, Богдану Шевчуку, Марині Жигадло, Дмитру Пісарцову, Катерині Мельник, Ігорю Андрощуку та іншим. Також висловлюємо вдячність Веселковим Галині та Олександру, які допомогли у доставці та закупівлі, як найнеобхідніших так і спеціалізованих речей.

Серед магазинів, варто відмітити адміністрації та колективи: «Подолянка», «Економ», «Щедрослав», «Колосок», «Прометей», «Шайба», «Гарант», «Марія», «Абсолют» та продуктові гуртовні на привокзальній та біля 6-ї аптеки. 

Усім, усім, усім, хто долучився до акції та перейнявся долями шепетівських захисників Вітчизни – ДЯКУЄМО – Ви найкращі!!!

Фото з місця проведення доступні в альбомі http://shepetivka.com.ua/fotohalereia/molodizhna-rada/album.html?albumid=703

 

В Україні звільнять близько 125 тисяч держслужбовц...
Быть УКРом - позитивно

Читайте також:

 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Четвер, 28 березня 2024

0
репостів
0
репостів