Розмір шрифту: +
1 minute reading time (215 words)

Цукор: природна нагорода

Часто їжу називають «природною нагородою». Щоб ми могли вижити як вид, їжа, секс і виховання дітей повинні бути приємними для мозку, тому ці речі посилюються і повторюються.Не всі продукти, звичайно, однаково корисні в частині нагороди. Але більшість з нас вважає за краще кислим і гірким продуктам - солодкі, тому що наш еволюційний шлях зміцнив в нас знання, що солодка їжа є здоровим джерелом вуглеводів для нашого організму. Коли наші предки збирали ягоди, кислий смак означав «ще не дозріли», а гіркий «увага - отрута!».

Сьогодні майже неможливо знайти серед оброблених і готових продуктів ті, які не містять цукор, солодкі добавки, консерванти або все і відразу.
Ці додані цукру дуже підступні - і багатьох з нас, без нашого відома, підсадили на гачок.
Психоактивні речовини - такі як нікотин, кокаїн і героїн - обходять шлях винагороди мозку і роблять людей залежними, але і цукор, робить людей залежними точно так само.

Десятки років дієтологи і організації охорони здоров'я світу сурмлять про те, що ми сидимо на цукровій голці і що цукор, насправді, не дуже корисний нашому організму. Незважаючи на все це, поняття цукрової наркоманії досі залишається забороненою темою.

Якщо ви сумніваєтеся і хочете експериментів - відмовтеся від солодкого на днів сорок, а потім спробуйте щось солоденьке. Відновиться залежність. Це буде найсолодший і перший смак, занадто солодкий, щоб бути правдою.
Тайна украинского герба раскрыта
Місця відпочинку в Шепетівці: побудували, а утриму...
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Середа, 17 квітня 2024

0
репостів
0
репостів