Розмір шрифту: +
3 minutes reading time (567 words)

ЦЕ МАЄ ЗНАТИ КОЖНИЙ

Як і всі ссавці жіночої статі (включаючи людей), корови виробляють молоко для того, щоб близько року годувати своє теля. Ці, наповнені жирами, гормональні виділення, що містять більше 60 різних гормонів і факторів росту, самою природою призначені для того, щоб перетворити 30-кілограмове новонароджене теля в 320-кілограмову дорослу корову чи бика менш ніж за 2 роки. Вражає, правда?
Під час вагітності рівень естрогену в організмі корови більш ніж у 30 разів перевищує звичайний.
І, так як сучасні молочні корпорації для збільшення прибутків постійно викачують молоко з корів, у сучасному молоці дуже високий рівень гормонів як природних, так і привнесених в нього агробізнесом. Крім того, в ньому міститься просто неймовірна кількість жирів, що ще більше сприяє підвищенню рівня естрогену в нашому організмі.
І коли ми даємо дітям цей гормональний коктейль, замаскований під чудодійний еліксир, їх ще не цілком сформовані тіла отримують просто кінську (або коров'ячу) дозу естрогену, і цим ми стаємо відповідальними за епідемію передчасної підліткової сексуальності. До того ж з кожною склянкою молока діти приймають всередину і субтерапевтичні дози антибіотиків.

Через те, що корів змушують виробляти кілька додаткових тисяч літрів молока на рік, їх вим'я настільки подовжується і збільшується, що починає волочитися по підлозі - по тій самій бетонній підлозі, яка усипана гнієвими бактеріями. Фекалії забруднюють вим'я корови, викликаючи інфекційні захворювання (мастити), і це одна з причин, по яких молочних корів постійно напихають антибіотиками.
Якщо ми гарненько вивчимо історію людства, то виявимо там численні культури і цивілізації, які жили і процвітали незважаючи на те, що у них не було ні краплі молока. Багато людей, що живуть на Землі, ніколи корови вживу не бачили, і тим більше не пили її гормональних виділень. Цілі країни і народності жили і не тужили незважаючи на те, що не знали молока жуйних тварин. Якщо добре про це подумати, то вживання в їжу коров'ячого молока абсолютно неприродно. Погляньте на природу - ви не знайдете жодної тварини (за винятком людини), яка б самостійно вживала в їжу молоко інших видів. Жирафи не доять кіз, щоб сьорбнути молочка, а лошата не присмоктуються до сосків свиноматок - сама думка про це здається божевільною.
Сучасні корпорації агропромислового комплексу мають величезний вплив на сучасну медицину, бомбардуючи педіатрів та педіатрію в цілому маркетинговими кампаніями, які спрямовують їх на те, щоб прищепити їм свою збочену ідеологію, і тому не дивно, що більшість цілком доброзичливих педіатрів практично не обізнані в тій небезпеці, яку становлять для наших дітей молоко і молочні продукти. Ви очікуєте отримати від них об'єктивні і професійні поради з організації правильного харчування ваших дітей, а замість цього отримуєте рекомендацію включити в дієту побільше молочних продуктів, незважаючи на всі ті небезпеки здоров'ю, які вони несуть.
На щастя, поширення інформації в сучасному суспільстві не так-то легко зупинити, і багато батьків, які обізнані про небезпеку молочних продуктів, вже звернулися до більш здорових альтернатив. М'ясиста зелень - куди більш корисне джерело необхідних мінералів, ніж молоко, а не перетравні волокна, які містяться у фруктах, овочах, цілісному зерні і бобах, сприяють виведенню з організму всього зайвого і шкідливого.
На нас, батьках, лежить відповідальність щодо привчання себе правильному харчуванню - як заради нас самих, так і заради наших дітей, адже ми повинні знати, чим ми їх годуємо. Вони вірять у те, що все, що ми з ними робимо, ми робимо в їх інтересах. І тому знайте, допомагаючи дітям уникати шкідливої їжі, ви здійснюєте один з найбільш люблячих, дбайливих і відповідальних вчинків, на які ви здатні заради своїх дітей, заради себе самих, і заради того, щоб зробити цей світ кращим.
Как почистить пульт от телевизора
«ФІЛЬТРУЙ БАЗАР»: СБУ РАДИТЬ УКРАЇНЦЯМ ПОДБАТИ ПРО...
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
П'ятниця, 29 березня 2024

0
репостів
0
репостів